Gidea Pac Bersedia Untuk Meningkatkan Pembungkusan Kecantikan di COSMOPACK Asia 2023 Booth 9HB13

cosmopack asia 2023 featured image 500

Sertai Kami di Pameran Perdagangan Kecantikan Utama di Asia untuk Menemui Inovasi Terkini Kami

Jiulong, Xianggang 29 Ogos 2023 – Gidea, pemain utama dalam industri pembungkusan kosmetik, dengan gembira mengumumkan penyertaannya dalam COSMOPACK Asia 2023 yang sangat dinantikan. Pameran perdagangan kecantikan antarabangsa B2B utama ini dijadualkan berlangsung di Hong Kong pada 14-16 November 2023 (Sel-Kham), menawarkan peluang terbaik bagi peneroka tren kecantikan dan profesional industri untuk menerokai teknologi canggih, produk inovatif, dan penyelesaian baharu.

Perasmian Kecemerlangan Pembungkusan:

Gidea menawarkan pelbagai produk berkualiti tinggi yang memenuhi keperluan industri kecantikan yang berubah. Antara tawarannya ialah balang kosmetik, botol pam airless, botol losyen, botol titisan kaca, botol roll-on, tiub kosmetik, penyembur, dan pelbagai komponen seperti pam sembur, pam busa, sembur picit, dan penutup pembahagi. Selain itu, syarikat ini berbangga dengan meningkatkan keseluruhan pengalaman membeli-belah dengan kotak solekan dan kosmetik premium.

Kelebihan COSMOPACK Asia:

Sebagai teras dunia kecantikan, COSMOPACK Asia berfungsi sebagai platform tanpa tandingan bagi pemain industri untuk mempamerkan inovasi terkini mereka, menjalin perkongsian strategik, dan meraih peluang perniagaan luar biasa. Acara ini adalah pertemuan kreativiti dan kepakaran, mengumpulkan peneroka kecantikan dari seluruh dunia.

Libatkan Diri dengan Gidea:

Gidea bersedia untuk membuat kehadirannya dirasai di COSMOPACK Asia 2023, di mana para hadirin akan berpeluang untuk berinteraksi dengan pasukan pakar pembungkusan syarikat itu. Para pengunjung boleh menerokai penyelesaian pembungkusan inovatif, menyaksikan trend terkini dalam pembungkusan kosmetik, dan membincangkan pilihan disesuaikan untuk memenuhi keperluan khusus mereka.

Merintis Masa Depan Pembungkusan Kecantikan:

“Gidea teruja menjadi sebahagian daripada COSMOPACK Asia 2023, pertunjukan yang melambangkan semangat inovasi dan kolaborasi dalam industri kecantikan,” kata Shirley Miao, pengurus jualan di Gidea. “Kami berharap dapat berkongsi penyelesaian pembungkusan pembaruan kami dengan komuniti kecantikan, menjalin hubungan berharga, dan menyumbang kepada momentum ke hadapan industri.”

Mengenai Gidea:

Gidea PAC adalah pelopor dalam bidang pembungkusan kosmetik, komited untuk memberikan penyelesaian pembungkusan tanpa tandingan kepada klien yang dihormati. Dengan komitmen terhadap kelestarian, kualiti, dan kecemerlangan reka bentuk, Gidea PAC terus mendorong sempadan inovasi dan meningkatkan estetika keseluruhan produk kecantikan.

Jangan Lewatkan!

Sertai Gidea di COSMOPACK Asia 2023 dan jadilah sebahagian daripada acara paling dinantikan dalam industri kecantikan. Terokai dunia pembungkusan premium, rangkaikan dengan pemimpin industri, dan ilhamkan kemajuan pembaruan dalam kosmetik. Tandakan tarikh dalam kalendar anda untuk acara yang menarik ini dan kunjungi Booth 9HB13 untuk menemui masa depan pembungkusan kecantikan.

Untuk maklumat lanjut mengenai Gidea dan rangkaian penyelesaian pembungkusannya, sila layari GideaPac atau hubungi marketing@gidea.cn.

Media Contact

Gidea PAC

Marketing@gidea.cn

+86-574-27865366

807 Bank of Shanghai TowerNo.17 Zhaohui Road

Gidea PAC -Let’s select Beauty Packaging Soultion for you Brands.

Sumber :Gidea PAC