Kompyte oleh Semrush Bergabung Tenaga dengan IcebergIQ untuk Mentransformasikan Kecerdasan Persaingan

Kompyte Joins Forces with IcebergIQ

Boston, Massachusetts 31 Ogos 2023  – Kompyte oleh Semrush, satu penyelesaian perisikan persaingan inovatif, dan IcebergIQ, satu perundingan kekalahan/kemenangan/pengurangan, mengumumkan satu integrasi baharu untuk membuat pembentangan jualan lebih berkesan melalui perkongsian maklumat data.

Kompyte menawarkan statistik kekalahan/kemenangan sebagai tambatan dengan Salesforce, HubSpot, dan CRM lain — membolehkan organisasi melihat kadar kemenangan mereka. Dengan penambahan maklumat kekalahan/kemenangan daripada IcebergIQ, terdapat satu sumber kebenaran tunggal, bukan hanya untuk berapa banyak urus niaga syarikat menang atau kalah dan kepada siapa, tetapi juga MENGAPA mereka menang atau kalah.

Integrasi memberi makan balik daripada temu bual kekalahan/kemenangan IcebergIQ ke dalam Kompyte. Di sini, setiap temu bual boleh dijadikan ringkasan yang boleh dibaca dengan pantas oleh KompyteGPT. Dengan fungsi GPT pada masa depan, Kompyte akan memperoleh keupayaan untuk meneliti beberapa temu bual serentak, mengekstrak pemahaman umum untuk mendedahkan sebab-sebab konsisten anda menang dan kalah.

Seorang pengguna awal platform bersepadu, Alex Ruddock, Pengurus Kanan, Pemasaran Produk & Pengurusan Produk di Influitive berkata, “Kami telah menggunakan Kompyte untuk mengotomasi analisis kekalahan/kemenangan, tetapi kami teruja untuk melihat bukan sahaja siapa yang kami menang atau kalah, tetapi mengapa, dan semuanya di satu tempat. Ringkasan AI juga memudahkan semua pasukan kami untuk kekal dimaklumkan sekilas pandang, yang kami jangka akan memberi kesan yang boleh diukur ke atas kadar kemenangan kami.”

“Perkongsian ini menghubungkan dua keupayaan penting,” kata CEO Kompyte Pere Codina. “Syarikat yang memanfaatkan maklumat persaingan dan data kekalahan/kemenangan akan mendapat kelebihan muktamad ke atas pesaing yang masih beroperasi dalam kegelapan.”

“Bersama-sama, kami membayangkan semula bagaimana syarikat perisian B2B memisahkan isyarat daripada hingar, melihat pesaing dengan jelas dan menyesuaikan dengan cepat untuk menang,” kata CEO dan Pengasas Bersama IcebergIQ Natasha Narayan. “Manfaatnya akan memberi kuasa kepada pasukan jualan, pengurusan produk, pemasaran produk, dan kejayaan pelanggan anda untuk memacu pertumbuhan dan pengekalan.”

Tawaran bersama itu memberi:

  • Maklumat ringkas: Lihat ringkasan diringkaskan dari temu bual kekalahan/kemenangan, ditambah semua butiran jika anda mahu menggali lebih dalam
  • Pandangan strategik: Perhatikan tren dan risiko sebelum mereka memberi kesan kepada keputusan
  • Penglihatan merentas pasukan: Sediakan satu sumber kebenaran untuk strategi bersatu
  • Haluan difokuskan: Dapatkan maklumat pesaing dan sorotan kekalahan/kemenangan untuk strategi produk, harga, dan pergi ke pasaran
  • Kadar kemenangan yang dipertingkatkan: Belajar daripada kemenangan, kekalahan, dan aktiviti pesaing anda untuk memperbaiki prestasi

Untuk maklumat lanjut, layari https://www.kompyte.com.

Mengenai Kompyte

Platform perisikan persaingan terkemuka Kompyte memberi kuasa kepada perniagaan untuk kekal mendahului pesaing. Dengan maklumat tindakan segera dan penyelidikan berkuasa, alat automasi, dan analitik, pengguna Kompyte membuat keputusan yang lebih maklum dan mendorong pertumbuhan mampan. Memanfaatkan teknologi penjejakan canggih, katalog data yang luas, dan suite ciri-ciri AI yang semakin berkembang, Kompyte menyediakan penglihatan tanpa tandingan ke dalam pergerakan pesaing dan perisikan medan.

Mengenai IcebergIQ

IcebergIQ adalah satu perunding penyelidikan terkemuka yang bekerja dengan syarikat perisian B2B SaaS untuk membantu memaklumkan strategi pergi ke pasaran dan kejayaan pelanggan mereka. Dengan menemubual prospek dan pelanggan klien kami, IcebergIQ mengumpul maklum balas jujur mengenai kemenangan dan kekalahan, pengurangan dan pembaharuan, dan aspek utama perjalanan pelanggan. Maklum balas tidak tersaring ini membantu klien kami memperbaiki produk dan perkhidmatan mereka, mendedahkan maklumat persaingan, meningkatkan kadar kemenangan, dan menyelaraskan pasukan mereka untuk membuat keputusan yang dimaklumkan yang digariskan dalam pengalaman orang yang paling penting: pelanggan mereka.

Media Contact

Kompyte

*****@growthmate.io

https://www.kompyte.com

Sumber :Kompyte