Kumpulan Pasaran Perumahan (HMG) Pindah Ibu Pejabat ke Singapura dan Buka Pejabat Baharu di Dubai

Dalam langkah strategik untuk menggalakkan hubungan perniagaan antarabangsa yang lebih mendalam, Housing Market Group (HMG) telah mengumumkan perpindahan ibu pejabatnya dari Hong Kong ke Singapura.Hong Kong, Hong Kong S.A.R. 10 Sep 2023 – Dalam langkah strategik untuk menggalakkan hubungan perniagaan antarabangsa yang lebih mendalam, Housing Market Group (HMG) telah mengumumkan perpindahan ibu pejabatnya dari Hong Kong ke Singapura. Keputusan ini selari dengan visi syarikat untuk mengukuhkan kehadirannya di pasaran global dan meletakkan dirinya dalam kedudukan yang lebih baik untuk pusingan pembiayaan masa depan.
Housing Market Group (HMG), pelopor dalam sektor hartanah, juga telah menumpukan perhatian kepada pasaran hartanah Timur Tengah yang pesat membangun dengan merasmikan pejabat baharu di Dubai. Pejabat ini bertujuan untuk menjembatani jurang antara pemaju hartanah di Timur Tengah dan pelabur Asia Tenggara, memanfaatkan sinergi yang kukuh antara rantau-rantau ini.
Mike Schuett, CEO dan Pengasas Housing Market Group (HMG), menyatakan kegembiraan mengenai perkembangan ini. “Ini adalah bab yang menarik buat Housing Market Group. Perpindahan kami ke Singapura bukan sahaja membuka pintu kepada kerjasama antarabangsa yang lebih banyak tetapi juga mendekatkan kami ke pusat aktiviti kewangan global. Pejabat Dubai adalah bukti komitmen kami untuk melayani pasaran hartanah Timur Tengah yang berpotensi, menghubungkan mereka dengan pelabur Asia Tenggara yang berminat.”
Penjajaran semula strategik Housing Market Group (HMG) menandakan trajektori yang menjanjikan bagi syarikat itu, menegaskan misinya untuk berada di barisan hadapan kemajuan hartanah global. Dengan rangkaian yang semakin berkembang dan capaian global yang semakin meluas, Housing Market Group (HMG) bersedia untuk mengubah landskap pelaburan hartanah antarabangsa.
Housing Market Limitedhttps://housingmarketgroup.comLevel 10, Champion Tower 3 Garden Road, Central, Hong KongMedia ContactHousing Market Groupinfo@housingmarketgroup.com+852 5808 0333Level 10, Champion Tower 3 Garden Roadhttps://housingmarketgroup.comSumber: Housing Market Group