Pelancaran Buku Baru: Tabiat Kecerdasan Emosi oleh Dr. Travis Bradberry

7

Tukar Tabiat Anda. Tukar Hidup Anda.

San Diego, California 30 Ogos 2023  – TalentSmartEQ, penyedia penyelesaian kecerdasan emosi terkemuka, dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran “Tabiat Kecerdasan Emosi,” sebuah buku baru oleh penulis terkenal dan pengasas bersama Dr. Travis Bradberry. Berikutan kejayaan luar biasa buku larisnya, “Kecerdasan Emosi 2.0,” Bradberry terus merevolusikan bidang kecerdasan emosi dengan pelancaran baru yang sangat dinantikan ini.

“Saya amat gembira dapat berkongsi ‘Tabiat Kecerdasan Emosi‘ dengan pembaca yang sudah bersedia untuk memulakan perjalanan transformasi pertumbuhan peribadi,” kata Dr. Bradberry. “Buku ini menyediakan tabiat dan wawasan praktikal untuk membangunkan kecerdasan emosi anda dan memberi kesan positif dalam setiap aspek kehidupan anda. Saya percaya bahawa dengan menanam kecerdasan emosi secara harian melalui tabiat mikro, individu benar-benar dapat melepaskan potensi penuh mereka.”

Buku ini adalah panduan yang menarik yang memberi kuasa kepada pembaca untuk membangunkan kecerdasan emosi mereka dan melihat hasil serta-merta—secara peribadi dan profesional. Melalui strategi praktikal, latihan yang merangsang pemikiran, dan tabiat bijaksana, buku ini menyediakan peta jalan untuk meningkatkan kemahiran komunikasi, membina hubungan yang lebih erat, dan membuat keputusan yang lebih bijaksana. Dengan kepakaran dan minat Bradberry terhadap kecerdasan emosi, “Tabiat Kecerdasan Emosi” menjanjikan untuk menjadi pemangkin pertumbuhan peribadi.

“Kecerdasan emosi adalah kunci kejayaan dalam semua bidang kehidupan. Dengan memahami dan mengurus emosi kita, kita boleh mengharungi cabaran, mengilhami orang di sekeliling kita, dan menjalani kehidupan yang lebih memuaskan,” kata Dr. Bradberry. “Saya benar-benar percaya bahawa EQ adalah faktor pembeda yang memberi kuasa kepada individu untuk berjaya.”

Sebagai tambahan kepada buku baru ini, TalentSmartEQ melancarkan penyelesaian latihan untuk melengkapi pelancaran. Program-program ini akan membolehkan organisasi mempercepatkan pembelajaran dan wawasan tindakan untuk meningkatkan penglibatan pekerja, kolaborasi, dan produktiviti.

CEO TalentSmartEQ Howard Farfel menambah, “Kami amat gembira dapat bekerjasama dengan Dr. Travis Bradberry dalam buku baru yang berkuasa ini. Kami menantikan untuk mempercepatkan kesedaran dan kesan terhadap kehidupan peribadi dan profesional orang di seluruh dunia.”

Untuk maklumat lanjut mengenai penyelesaian latihan kecerdasan emosi TalentSmartEQ, sila layari: https://www.talentsmarteq.com

10

Media Contact

Jake Northern

*****@talentsmart.com

8582526366

11526 Sorrento Valley Road, A2

Home

Sumber: TalentSmartEQ