Pengambilan kerja ditakrifkan semula dengan IntRec.io

Intrec logo

Meningkatkan Pemadanan Bakat dengan Ketepatan AI Beretika untuk membolehkan proses hubungan yang sangat penting ini berkembang

Sheridan, Wyoming 29 Ogos 2023 – Mengakui bahawa lanskap perekrutan semasa adalah berat kepada proses dan mahal, Dr Pawel Pietras (CEO), Dr Maciej Szczepaczyk (CTO) dan Michael Ajike (Presiden) telah bergabung untuk mewujudkan era baru bagi perolehan bakat.

IntRec.io, yang sudah hidup dengan aplikasi yang siap di Google Play dan App Store, menggabungkan AI dengan standard perekrutan beretika untuk mewujudkan rumah kuasa B2B baru yang membolehkan PKS dan perniagaan peringkat Enterprise untuk mahir menavigasi apa yang semakin menjadi labirin pemilihan calon.

AI Intrec sepenuhnya mengotomatikkan apa yang merupakan proses perekrutan yang melelahkan, dari deskripsi kerja hingga pemilihan resume – memberi kuasa kepada pasukan perolehan bakat untuk memberi tumpuan kepada bahagian yang paling penting dalam proses: Hubungan dan sambungan.

Membina pasaran dua hala, dua masalah diselesaikan.

Pertama, cabaran untuk bergerak dengan cepat untuk menempatkan calon yang betul, dan kedua, memberi calon perjalanan lancar melalui banyak peringkat proses pengambilan kerja.

Proses Perekrutan Ditingkatkan dengan AI IntRec:

  • Kecerdasan Pembezaan Bakat: IntRec AI menyaring melalui puluhan ribu resume, memanfaatkan algoritma untuk mendedahkan calon yang CV mereka tidak berkesan menjual.
  • Analisis Resume Terus: IntRec AI cekap menyaring melalui jumlah CV yang besar, menjajarkan prasyarat kerja dengan kompetensi calon.
  • Penguasaan Analitik Prediktif: IntRec memberi unjuran data-driven calon yang bersedia untuk kejayaan dalam peranan yang ditetapkan.
  • Sinergi Budaya dan Pasukan: IntRec AI memudahkan dimensi penting ini dengan membolehkan perekrut untuk melibatkan dengan lancar dengan calon berpotensi.
  • Temubual Video Ditingkatkan: IntRec AI mengintegrasikan alat temubual video terkini untuk mengatur interaksi pra-penyaringan yang diotomatikkan.

“Inovasi sentiasa menjadi teras misi kami, dan dengan IntRec.io, kami mengambil lompatan gergasi ke hadapan dalam mentakrif semula bagaimana perolehan bakat ditdekati. Percantuman kehebatan AI kami dan standard perekrutan beretika memberdayakan perniagaan untuk menavigasi lanskap perekrutan dengan tepat, sambil menekankan intipati hubungan manusia. IntRec.io adalah komitmen kami kepada masa depan yang lebih cerah dalam perekrutan,” kata Dr. Pawel Pietras, CEO Intrec.

Dengan IntRec enjin perolehan bakat, naratif perekrutan berevolusi, membolehkan perekrut mencapai ketinggian baru, mengatur hubungan MANUSIA yang mendalam antara perusahaan dan bakat visioner.

Oleh kerana IntRec mengurangkan bias dan mempercepatkan pengenalan calon utama untuk setiap peranan, lanskap perekrutan memetakan kursus luar biasa ke arah pencapaian yang belum pernah terjadi sebelum ini.

AI IntRec membuat debut di Amerika Syarikat, Poland, United Kingdom, dan Sepanyol tahun ini, dengan pengembangan global di ufuk.

Mengenai IntRec.io:

IntRec.io muncul dalam bidang platform perekrutan infused-AI, komited untuk merevolusikan paradigma perekrutan bagi perekrut dan peminat pengambilan di seluruh dunia.

Dengan komitmen yang tidak goyah terhadap kecekapan, kecemerlangan, dan keadilan, IntRec membayangkan panorama perekrutan yang dicirikan oleh proses yang dilancarkan, peluang yang saksama, dan kejayaan yang menggegarkan.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Nama: Michael Ajike

Jawatan: Pengarah EMEA

E-mel: michael@intrec.io

Tel: +1 307 274 4373

Media Contact

IntRec.io

michael@intrec.io

http://www.intrec.io

Sumber: https://intrec.io/1048/