25 Tahun Hempz!

Jenama pelopor yang membawa penghidratan berkuasa hemp ke arus perdana meraikan ulang tahun ke-25!

DALLAS, 30 Ogos 2023 — Hempz, pemimpin dalam mewujudkan produk disalut 100% minyak biji hemp dengan wangian dicintai, meraikan ulang tahun ke-25. Selama lebih dua setengah dekad, misi Hempz telah membuka kecantikan, kebaikan minyak biji hemp, ramuan utama di hati jenama dan dalam semua produknya.


Hempz Original Herbal Body Moisturizer

Sejak 1998, Hempz telah menggalakkan orang untuk membuka lembaran baru apabila datang ke penjagaan badan, mandi, kulit dan rambut mereka. Dua puluh lima tahun yang lalu, biji hemp adalah perkara biasa di kedai makanan kesihatan, bukan di lorong kecantikan. Pada suatu ketika dianggap alternatif, penghidratan berkuasa hemp telah menjadi arus perdana, dan Hempz adalah yang pertama menggoyang status quo dengan membangunkan produk dengan 100% minyak biji hemp tulen.

Hempz pertama dilancarkan dengan Pelembab Badan Herba Asal ikoniknya, kini produk kultus yang terkenal dengan sifat pelembapan intensifnya dan tandatangan bau bunga pisang manis, untuk berkongsi kuasa minyak biji hemp dengan dunia. Hari ini, setiap produk Hempz diformulasi dengan 100% minyak biji hemp tulen, kaya dengan vitamin, nutrien, dan asid lemak penting, untuk memberi kulit dan rambut yang lembap, diberi makan, sihat. “Pelembab Badan Herba Asli kami, atau ‘OG’ seperti yang kami panggil, memulakan semuanya! Ia adalah kegemaran peminat dan masih produk jualan teratas untuk jenama kami hari ini,” kata Jennifer Weiderman, Ketua Pegawai Pemasaran di Hempz.

Sebagai perintis dan kini jenama kecantikan minyak biji hemp terbesar di dunia, Hempz telah menjadi sumber dipercayai untuk penjagaan kulit dan rambut selama seperempat abad. Walaupun jenama komited untuk mewujudkan produk yang membuat anda kelihatan dan berasa terbaik, Hempz juga komited untuk mewujudkan esok yang lebih indah. Hemp adalah ramuan mampan yang menyuburkan semula dirinya dalam 90 hari, tidak memerlukan penggunaan racun rumpai atau racun perosak, dan menjana semula tanahi. Semua produk adalah vegan, disahkan Leaping Bunny, dibuat di AS, dan diformulasi dengan bahan tumbuhan tidak toksik.

Penjagaan badan, mandi, kulit dan rambut Hempz terdapat di Ulta, Target, Walmart, CVS, Rite Aid, Walgreens, Kroger, Albertson’s, Amazon, dan di hempz.com.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati jenama di hempz.com dan di Instagram @hempzofficial, TikTok @hempzofficial, Facebook @hempzproducts, dan LinkedIn @hempz

Perihal HEMPZ
Sejak 1998, Hempz telah menggalakkan orang untuk membuka lembaran baru apabila datang ke penjagaan badan, mandi, kulit dan rambut mereka. Bersenjatakan dua dekad pengalaman, produk dikuasakan oleh alam semula jadi, dan adunan wangian eksklusif yang disukai pelanggan, Hempz komited: untuk mewujudkan produk disalut minyak biji hemp yang memberi kulit dan rambut penghidratan intensif. Rahsianya? Ia ada dalam biji. Setiap produk Hempz diformulasi dengan 100% Minyak Biji Hemp Tulen. Produk Hempz adalah vegan, bebas kekejaman, bebas THC, bebas gluten, bebas paraben, dibuat di AS dan diformulasi dengan bahan tumbuhan tidak toksik.

1 GoodHemp.com


Hempz Logo 25 Years of Hempz!

SUMBER Hempz