ACR Poker Membuat OSS XL Lebih Baik dengan Pertandingan Papan Pemimpin $60,000 yang Dibiayai Secara Langsung oleh Mereka

SAN JOSE, Costa Rica, 30 Ogos 2023 — ACR Poker hari ini mengumumkan bahawa mereka memberi pemain cara lain untuk menang semasa Siri Super Dalam Talian XL (3 Septrd hingga 2 Oktnd) mereka dengan Pertandingan Papan Pemimpin $60,000 yang dibiayai sepenuhnya oleh mereka.

“OSS XL $50 Juta GTD sudah menjadi siri terbesar dalam sejarah kami dengan jauh, dan Pertandingan Papan Pemimpin menambah tahap kegembiraan baru,” kata ACR Pro, Chris Moneymaker. “Yang terbaik ialah ia dibiayai sepenuhnya oleh kami dan tidak datang daripada yuran pemain.”

Pertandingan Papan Pemimpin akan membayar lebih daripada $60,000 dalam tunai dan tiket pertandingan. Untuk menyertai, pemain hanya perlu memasuki mana-mana acara OSS XL dan mereka akan memperoleh mata berdasarkan keseluruhan kedudukan mereka.

Terdapat tiga papan pemimpin berasingan berdasarkan belian Tinggi, Sederhana dan Rendah, jadi pemain mempunyai peluang yang sangat baik untuk memenangi sedikit wang tanpa mengira saiz bankroll mereka. Pemenang keseluruhan membawa pulang tambahan $15,000. Semua keputusan papan pemimpin boleh diikuti secara langsung di halaman promosi.

Moneymaker menyatakan bahawa walaupun pemain pasti akan menyukai Pertandingan Papan Pemimpin ini, ia hanyalah pendahulu kepada cabaran yang jauh lebih besar yang akan datang pada tahun 2024. Butiran mengenainya akan diumumkan tidak lama lagi.

Untuk maklumat lanjut mengenai OSS XL $50 Juta dan Cabaran Papan Pemimpin, lawati ACRPoker.eu.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi: Melanie Moser, 1-877-314-4195, 364564@email4pr.com

Mengenai ACR Poker
Dahulunya dikenali sebagai Americas Cardroom, ACR Poker menyertai Winning Poker Network pada tahun 2011. Winning Poker Network telah membuat kad sejak 2001 dan terus menjadi salah satu nama paling dipercayai dalam industri ini. Dinilai tempat pertama untuk pemprosesan pembayaran dan kebolehpercayaan pencairan berulang kali dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ACR Poker menawarkan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan persekitaran yang mesra untuk semua pemain poker di seluruh dunia.

SUMBER ACR Poker