Alan Adeleke, Membuat Penampilan Sulung Arahan Filem Ciri dengan Filem Baru Dikeluarkan “Perbezaan”

11 2 Alan Adeleke, Makes his Feature Film Directorial Debut with the Newly Released Film

WASHINGTON, 2 Sept. 2023 – Pembuat filem, Penulis skrin, Penerbit dan Pengarah Leke Productions Filmmaker, Alan Adeleke membuat penampilan sulung arahan filemnya dengan keluaran pada 1 September 2023 filem pemenang anugerah “Differences” di perkhidmatan striming Tubi.

Encik Adeleke, seorang pembuat filem berbakat dan bervisi, membuat penampilan sulung arahan yang sangat dinantikan dengan “Differences”. Projek pelopor ini berjanji untuk memikat penonton dengan gaya penceritaan unik, watak yang meyakinkan, dan visual yang menakjubkan.

“Differences” adalah drama romantik yang berpusat pada seorang bekas banduan pan-Afrika yang cuba menyelamatkan kedai pakciknya daripada ditutup sambil memulakan romantisme yang tidak diduga dengan seorang penyanyi terkenal dunia. Barisan pelakon yang diketuai oleh David L. Rowell dan Empress Quamine, ditulis oleh Penulis Skrin dan Penerbit MoReese Madu, yang menamakan Adeleke; pilihan pertamanya sebagai pengarah.

“Penampilan sulung arahan ini adalah satu usaha cinta buat saya,” kata Adeleke. “Saya telah mencurahkan hati dan jiwa saya ke dalam projek ini, dan saya teruja untuk berkongsi dengan dunia. Ia telah menjadi satu perjalanan yang luar biasa, dan saya bersyukur atas peluang untuk mewujudkan visi unik ini ke hidup.”

Penampilan sulung arahan Alan telah menjana dengan ketara dalam industri filem, dengan pengkritik dan orang dalam industri dengan penuh semangat menantikan keluarannya. Filem ini telah dipamerkan di festival filem antarabangsa Freedom yang berprestij yang diadakan di Columbia, South Carolina, memenangi pujian atas inovasi dan merit artistiknya dengan memenangi anugerah dalam kategori berikut: Best SC Feature, Audience Choice dan Best Actress.

Kehebatan arahan Alan Adeleke dan gaya penceritaan yang unik pasti akan memberi kesan yang berpanjangan kepada dunia perfileman. Ketika filem sulungnya mengambil tempat utama, peminat filem dan profesional industri sama-sama menantikan sambutan daripada keluaran ini untuk menyertai pujian filem-filem pendek Adeleke sebelum ini.

“Differences” bersedia untuk meninggalkan kesan yang tidak terhapuskan pada lanskap sinematik. Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan kelahiran bakat pengarahan baru yang menjanjikan. Pastikan anda menyertai penonton di seluruh dunia dan menonton filem itu di Tubi; juga membincangkannya secara online melalui media sosial di Instagram @differencesmovie dan/atau @alanadeleke menjadi sebahagian daripada perjalanan sinematik yang luar biasa.

Untuk maklumat lanjut, temu bual, atau pertanyaan media, sila hubungi Cik. Thomasina Perkins. Beliau boleh dihubungi melalui telefon di: 202.486.0698 atau melalui e-mel di: Thomasina@capitolpublicrelations.com. Untuk terus mendapatkan maklumat tentang semua projek, layari www.lekeproductions.com.

Mengenai Leke Productions, LLC: Leke Productions adalah syarikat penerbitan perkhidmatan penuh yang berpusat di District of Columbia. Daripada membangunkan konsep hingga menyampaikan projek bebas yang siap, pasukan kami komited untuk menyediakan projek filem yang hebat yang mengoptimumkan pengalaman tontonan keseluruhan.

Capitol Public Relations LLC adalah sebuah firma Perhubungan Awam yang berpusat di Kawasan Metro Washington, D.C. yang melayani profesional korporat, hiburan dan sukan di seluruh negara dan antarabangsa www.capitolpublicrelations.com

Media Contact:
Thomasina Perkins
Capitol Public Relations
thomasina@capitolpublicrelations.com
2024860698

Photos:
https://www.prlog.org/12982225

Press release distributed by PRLog

SUMBER Leke Productions, LLC