Alithya akan berkongsi pentas dengan Hanger di Oracle CloudWorld 2023

34 4 Alithya to co-present with Hanger at Oracle CloudWorld 2023

ALPHARETTA, Ga., 14 Sept. 2023 /CNW/ – Alithya Group Inc. (NASDAQ: ALYA) (TSX: ALYA) (“Alithya”) mengumumkan penyertaannya dalam Oracle CloudWorld 2023, yang akan diadakan 18-21 September 2023 di Pusat Persidangan dan Pameran The Venetian di Las Vegas, Nevada.

Mempamerkan kejayaan dalam pelaksanaan aplikasi Oracle Cloud, Alithya akan menjadi tuan rumah sesi maklumat secara kolaboratif dengan pelanggannya, Hanger, Inc., penyedia terkemuka produk dan perkhidmatan ortotik dan prostetik dengan lebih daripada 900 klinik di Amerika Syarikat.

Persembahan bertajuk All In: Hanger Embraces Oracle Cloud Applications for ERP, SCM, & HCM akan diadakan pada Selasa, 19 September dari 12:40 tengah hari hingga 1:00 petang. Sesi itu akan mengikuti perjalanan pelaksanaan Oracle Cloud Hanger, menyerlahkan bagaimana kepakaran Alithya dalam aplikasi Oracle Cloud telah menjana nilai untuk rakan perniagaan dalaman Hanger, sambil membolehkan kecekapan operasi keseluruhan yang lebih besar.

Kutipan daripada Mike Feldman, Naib Presiden Kanan, unit perniagaan Oracle di Alithya:

Kami sangat gembira mempunyai peluang untuk mempresentasikan bersama-sama dengan pelanggan yang dihormati, Hanger, dan memberikan wawasan kepada pengalaman pelaksanaan Oracle Cloud mereka dan bagaimana bermitra dengan Alithya telah menghasilkan manfaat nyata.”

Alithya, penaja Oracle CloudWorld 2023, akan hadir sepanjang acara di Booth 113 di dewan pameran.

Untuk maklumat lanjut mengenai Oracle CloudWorld 2023, sila layari https://www.oracle.com/cloudworld/.

Mengenai Alithya

Didorong oleh semangat dan antusiasme tenaga kerja global yang berbakat, Alithya berada di puncak gelombang digital sebagai penasihat kepercayaan dalam strategi dan perkhidmatan teknologi digital. Mentransformasikan dunia satu langkah digital pada satu masa, Alithya memanfaatkan kecerdasan kolektif dan kepakaran untuk mengembangkan solusi IT praktis yang disesuaikan dengan tantangan bisnis yang kompleks. Setia kepada namanya, yang bermaksud kebenaran, Alithya menganut model bisnis yang menghindari istilah industri yang menggebu-gebu dan istilah teknikal untuk memberikan pembicaraan langsung yang disediakan oleh tim kolaboratif yang berfokus pada lima pilar utama: strategi bisnis, implementasi aplikasi bisnis, layanan aplikasi, data dan analitik, serta peningkatan kemahiran digital dan perubahan.

Sebagai Rakan Oracle selama 25 tahun, kepakaran Alithya termasuk lebih dari 350 konsultan dan Oracle ACE yang bersertifikat. Alithya melayani klien dalam berbagai industri untuk menyediakan solusi EPM, ERP, HCM dan SCM, dan berkontribusi dalam peran penasihat untuk Produk Pengembangan Oracle. Untuk mempelajari lebih lanjut tentang Alithya, kunjungi www.alithya.com.

SUMBER Alithya