ALLEGIANT LANCAR KAD VISA® GANJARAN ALLWAYS

Kad Ditukar Jenama Akan Tingkatkan Manfaat dan Pilihan Ganjaran Ahli
LAS VEGAS, 5 Sept. 2023 — Allegiant (NASDAQ: ALGT) hari ini mengumumkan bahawa program kad kredit bergabung jenamanya yang memenangi anugerah mendapat nama baru: kad Visa® Ganjaran Allways.

Kad tersebut, yang dilancarkan pada tahun 2016, akan menawarkan kepada pemegang kad manfaat yang sama yang mereka kenali dan sukai, sambil juga menyediakan peningkatan kepada program, termasuk lebih banyak cara untuk memperoleh dan menggunakan mata.

Perkongsian baru ini dengan Visa, pemimpin dunia dalam pembayaran digital, akan membina kejayaan program kad kredit Allegiant dengan memberi pelanggan akses kepada perkongsian berprofil tinggi Visa, tawaran istimewa dan status atas-dompet.

Pengiktirafan jenama yang meluas dan penerimaan pedagang Visa bermakna lebih banyak peluang untuk memperoleh mata bagi pembelian harian.

“Allegiant telah dipilih sebagai Kad Kredit Syarikat Penerbangan No. 1 Terbaik oleh Pilihan Pembaca USA Today selama lima tahun berturut-turut, yang bermakna kami menyediakan produk yang pelanggan dapati benar-benar berharga,” kata DeAngelo. “Kami sangat teruja untuk membina ke atas kejayaan program dan mempercepatkan pertumbuhan program kad kredit kami dengan sumber yang ditawarkan Visa. Pelancaran kad Visa Ganjaran Allways adalah bukti dedikasi kami untuk memenuhi keperluan pelanggan kami yang berkembang.”

“Meningkatkan pengalaman pengguna dengan memberi ganjaran, manfaat, dan nilai pada pembelian harian adalah kunci,” kata Kirk Stuart, ketua pedagang, perolehan, dan pembolehan Amerika Utara, Visa. “Sebagai jenama yang disukai pelanggan Allegiant, kami komited untuk menyediakan peluang unik melalui penerimaan kami yang tidak tertandingi untuk memenuhi permintaan pengguna itu.”

Ganjaran dan promosi yang ditawarkan dengan rakan kongsi seperti Live Nation dan Allegiant Stadium akan diteruskan, bersama dengan program ganjaran kad kredit di mana pemegang kad memperoleh tiga mata bagi setiap $1 pada pembelian Allegiant, dua mata bagi setiap $1 pada pembelian makan layak, dan satu mata bagi setiap $1 pada semua pembelian lain. Manfaat lain yang akan diteruskan dengan kad kredit jenama semula adalah manfaat “beli satu, dapat satu percuma” tambang, serta keupayaan untuk memperoleh mata tak terhad pada pembelian tanpa tempoh luput mata.

Permohonan kad baru kini akan diproses sebagai kad kredit Visa, dan semua pemegang kad sedia ada akan beralih dengan lancar sepanjang sembilan bulan akan datang. Pemegang kad akan dimaklumkan tentang penghantaran kad baru beberapa minggu sebelum kad dihantar. Sebarang maklumat akaun dan baki mata sedia ada akan dipindahkan secara automatik ke kad baru.

Allegiant – Together We Fly

Allegiant (http://gofly.us/iiFa303wrtF) berpusat di Las Vegas adalah syarikat perjalanan terintegrasi dengan syarikat penerbangan di hatinya, memberi tumpuan kepada menghubungkan pelanggan dengan orang, tempat dan pengalaman yang paling penting. Sejak 1999, Allegiant Air telah menghubungkan pelancong di bandar-bandar kecil hingga sederhana ke destinasi percutian kelas dunia dengan semua penerbangan tanpa henti dan tambang purata industri yang rendah. Hari ini, Allegiant berkhidmat untuk komuniti di seluruh negara, dengan tambang asas kurang daripada separuh kos purata tiket penerbangan domestik pergi-balik. Untuk maklumat lanjut, layari Allegiant.com. Maklumat media, termasuk foto, boleh didapati di http://gofly.us/iiFa303wrtF

Media ContactNo Telefon: 702-800-2020Emel: mediarelations@allegiantair.com

SUMBER Allegiant Travel Company