Aristocrat GamingTM Bermitra dengan Skill Master Pro untuk Pengedaran Eksklusif di Pasaran COAM Georgia

Aristocrat Gaming membawa perkakasan dan permainan baharu menggunakan jenama pilihan pemain

LAS VEGAS dan DULUTH, Ga., 28 Ogos 2023 — Hari ini, Aristocrat Gaming dan Skill Master Pro dengan bangganya mengumumkan perjanjian pengedaran eksklusif yang membawa permainan dan teknologi terkemuka industri buat pertama kali ke pasaran Hiburan Mesin Dikendalikan Koin (“COAM”) Georgia.


Aristocrat GamingTM and Skill Master Pro announced an exclusive distribution agreement bringing industry-leading games and technology into the Georgia Coin Operated Amusement Machine (“COAM”) market for the first time. The six new player-favorite titles were developed by industry-leading Atlanta-based studios inside Aristocrat Gaming. The games will be available on the new MidKnight XTM cabinet modeled after the award-winning HelixTM cabinet. Visit www.aristocratgaming.com

Keenam-enam tajuk pilihan pemain baharu, Bao Zhu Zhao FuTM, Big Fu Cash BatsTM, Buffalo GoldTM, Midnight TrainTM, Mighty CashTM, dan Sun & Moon Cash EclipseTM dibangunkan oleh studio berasaskan Atlanta yang terkemuka industri di dalam Aristocrat Gaming. Permainan-permainan ini akan tersedia pada kabinet MidKnight XTM baharu yang dimodelkan selepas kabinet pemenang anugerah HelixTM.

“Perkongsian pengedaran kami dengan Skill Master Pro untuk memasuki pasaran Georgia menunjukkan komitmen berterusan syarikat untuk pertumbuhan dalam segmen baru yang muncul dan pelaburan kami dalam menghasilkan produk terbaik untuk para pemain kami,” kata Kurt Gissane, Naib Presiden Jualan Aristocrat Gaming. “Pengetahuan pasaran dan pengalaman berkualiti tinggi Skill Master Pro sejajar dengan produk unggul yang dijangka pelanggan daripada kami.”

“Selepas tiga dekad berada di barisan hadapan membangunkan pasaran COAM menjadi industri pesat membangun yang ia hari ini, kami amat gembira dapat berganding bahu dengan Aristocrat Gaming di garis depan hiburan dan keseronokan,” kata Adam Foust, Ketua Pegawai Eksekutif Skill Master Pro. “Dengan menyalurkan bertahun-tahun pengalaman dan mendorong kecemerlangan dalam inovasi produk, saya yakin sepenuhnya Aristocrat Gaming dan Skill Master Pro akan meningkatkan industri COAM Georgia.”

MidKnight X dan set permainan enam tajuk boleh dipesan sekarang melalui Skill Master Pro menerusi telefon di (678) 431-8003 dan akan tersedia secara dalam talian tidak lama lagi di skillmasterpro.com.

Klik di sini untuk ketahui lebih lanjut mengenai komitmen Aristocrat terhadap permainan yang bertanggungjawab.

MENGENAI ARISTOCRAT TECHNOLOGIES INC.
Aristocrat Technologies Inc. adalah anak syarikat Aristocrat Leisure Limited (ASX: ALL), sebuah syarikat hiburan dan penciptaan kandungan global dengan lebih 7,500 pekerja di lebih 20 lokasi di seluruh dunia. Aristocrat Gaming adalah peneraju reka bentuk, pengilang, dan pengedar permainan Kelas III serta Inovasi Kelas II untuk kasino Orang Asli Amerika dan pasaran baru yang muncul. Misi syarikat adalah untuk membawa kegembiraan ke dalam kehidupan melalui kuasa bermain. Nilai-nilainya berakar umbi dalam kreativiti dan teknologi, dan syarikat mempunyai sejarah inovasi kaya yang telah membentuk industri perjudian selama beberapa dekad. Untuk maklumat lanjut, layari laman web syarikat di www.aristocratgaming.com.

Media contacts:
Oriana Branon
oriana.branon@aristocrat.com

Chelsea Eugenio
chelsea.eugenio@aristocrat.com


For information about Aristocrat Technologies, visit https://www.aristocratgaming.com/ (PRNewsfoto/Aristocrat Technologies Inc.)

SUMBER Aristocrat Technologies Inc.