Beond Airline mengumumkan Munich dan Zurich sebagai bandar pelancaran Eropah pertamanya ke Maldives

Beond Airline mengumumkan Munich dan Zurich sebagai bandar pelancaran Eropah pertamanya ke Maldives
  • Syarikat penerbangan premium percutian pertama dunia menawarkan tempat duduk rata semua dan pengalaman perjalanan premium dari permulaan hingga akhir
  • Tempat duduk untuk penerbangan perdana boleh dibeli sekarang melalui ejen perjalanan terpilih dan di flybeond.com
  • Perkhidmatan dari Munich dan Zurich bermula pada pertengahan November 2023

DUBAI, Emiriah Arab Bersatu, 5 Sept. 2023 – Beond, syarikat penerbangan premium percutian pertama dunia, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Munich dan Zurich adalah bandar asal awal untuk syarikat penerbangan itu, terbang ke Malé, Maldives. Penerbangan perdana dijadualkan pada November 2023, dengan keberangkatan perdana Munich pada 15 November, dan keberangkatan perdana Zurich pada 17 November.

Ketua Pegawai Komersial Beond, Sascha Feuerherd berkata: “Kami sangat gembira untuk mengumumkan Munich dan Zurich sebagai bandar pelancaran untuk Beond. Pelanggan kami di sana akan menikmati pengalaman premium percutian yang luar biasa dalam perjalanan mereka ke Maldives, destinasi yang indah. Pasukan kami sedang bekerja keras mempersiapkan pelancaran perkhidmatan dengan matlamat melampaui setiap jangkaan pelanggan pertama kami dari saat mereka menempah bersama kami.”

Beond akan memulakan operasi pada musim luruh ini dengan Maldives sebagai hab pertamanya. Pelancaran perkhidmatan dari Eropah akan bermula dengan pesawat Airbus A319 dengan konfigurasi 44 tempat tidur rata kelas pertama, dan pengalaman papan atas premium termasuk hidangan fine dining. Syarikat penerbangan baru-baru ini menerima Sijil Operator Udara dari Lembaga Penerbangan Awam Maldives.

Mengenai Beond

Beond adalah syarikat penerbangan premium percutian pertama di dunia yang menawarkan pengalaman unik dan disesuaikan untuk pelancong moden hari ini. Beond akan memulakan penerbangan dari pelbagai destinasi dengan inovasi penerbangan dan perjalanan mewah terkini.

Lawati www.flybeond.com