BingX Mengintegrasikan ALGOGENE untuk Meningkatkan Perdagangan Algoritma

SINGAPURA, 25 Ogos 2023 — BingX, pertukaran cryptocurrency global terkemuka, baru-baru ini mengumumkan kemajuan yang signifikan dalam ekosistem perdagangan melalui integrasinya dengan ALGOGENE, platform perdagangan algo satu hentian. Kerjasama strategik dengan ALGOGENE ini memberi pengguna BingX akses lancar ke platform perdagangan melalui protokol piawai.


BingX Integrates ALGOGENE to Elevate Algorithmic Trading

ALGOGENE berfungsi sebagai platform perdagangan algo yang komprehensif yang memberdayakan pengguna untuk mempelajari, membangunkan, menguji dan melaksanakan strategi kuantitatif. Memanfaatkan kelebihan Big Data dan AI, ALGOGENE terlibat dalam pelaburan berasaskan data untuk perdagangan algoritma. Platform ini menawarkan pelbagai penyelesaian untuk Perdagangan Algoritma, merangkumi pembangunan model kuantitatif, pengujian strategi masa nyata, pelaksanaan perdagangan langsung, pelaburan algo, dan latihan pelanggan.

Kerjasama dengan ALGOGENE mendorong realisasi potensi perdagangan algoritma dalam lanskap dinamik pasaran cryptocurrency, menandakan momen penting bagi kedua-dua platform. Ia menggariskan dedikasi berterusan BingX untuk menyediakan solusi canggih dan meningkatkan pengalaman perdagangan untuk penggunanya.

Elvisco Carrington, Pengarah PR dan Komunikasi BingX, menyatakan semangatnya tentang perkongsian ini: “Kerjasama dengan ALGOGENE meluaskan horizon untuk pengguna BingX, memberi mereka akses kepada pelbagai alat analitik dan data sejarah. Kami gembira dapat berganding bahu dengan ALGOGENE untuk menawarkan kelebihan ini kepada pengguna kami, menegaskan komitmen BingX untuk menyampaikan solusi inovatif dalam dunia perdagangan crypto yang sentiasa berkembang.”

Sebagai pintu masuk perdagangan crypto global, BingX mempunyai hubungan dengan banyak broker di seluruh dunia, termasuk CCXT, AstraBit, dan Tealstreet, yang membolehkan penggunanya dengan mudah mengurus dan melaksanakan strategi pelaburan di beberapa platform.

Mengenai BingX

BingX ialah pertukaran crypto terkemuka yang menawarkan perkhidmatan spot, derivatif, salinan, dan perdagangan grid kepada lebih 100 negara dan rantau di seluruh dunia dengan lebih 5 juta pengguna. BingX terus menghubungkan pengguna dengan pedagang pakar dan platform dengan cara yang selamat dan inovatif.


(PRNewsfoto/BingX)

SUMBER BingX