Cell Impact menyertai persidangan dan pameran hy-fcell Stuttgart

KARLSKOGA, Sweden, 6 Sept. 2023 — Cell Impact menyertai hy-fcell di Stuttgart, Jerman, salah satu acara industri teknologi hidrogen terbesar dan paling penting di dunia. Cell Impact akan memperkenalkan tawaran pengeluaran plat aliran syarikat berdasarkan teknologi pembentukan unik Cell Impact Forming

Pengeluaran plat aliran sangat penting untuk pertumbuhan industri hidrogen dan di hy-fcell, Cell Impact akan berkongsi pengalaman dan pengetahuannya daripada lebih 50 projek plat aliran yang melibatkan pelbagai aplikasi dan bahan.

Tawaran pengeluaran Cell Impact melibatkan Cell Impact Forming, teknologi pengeluaran plat aliran mesra alam dan boleh diskalakan. Kapasiti barisan pembentukan Cell Impact datang dengan tempoh lead time yang singkat. Dengan jejak lantai yang kecil, ia mengambil masa dua minggu untuk dipasang. Kelajuan dan ketepatan dalam pembentukan memungkinkan jangka hayat alat yang panjang, yang mengelakkan kos yang signifikan dalam pengeluaran plat aliran.

“Dalam acara tahun ini, saya benar-benar ingin berkongsi fakta bahawa Cell Impact adalah sebuah syarikat yang benar-benar beroperasi, menghasilkan, dan membekalkan plat aliran. Kami telah menjalankan lebih daripada 50 projek plat aliran dan peralatan sejak 5 tahun lepas. Cell Impact telah membina kapasitinya dan kini kami berada dalam kedudukan yang baik untuk menyokong industri sel bahan bakar dan elektrolisis yang sedang berkembang pesat untuk meningkatkan skala. Teknologi utama kami, Cell Impact Forming, adalah pemboleh. Saya berharap acara tahun ini akan mewujudkan hubungan dan peluang baru dalam kalangan pengilang sel bahan bakar dan elektrolisis di mana kami boleh menyumbang kapasiti dan pengetahuan untuk pengeluaran plat aliran,” kata Achim Zeiss, Pengurus Kawasan untuk Eropah, Cell Impact.

Persidangan dan pameran hy-fcell akan diadakan pada 13-14 September di venue Messe Stuttgart.

Cell Impact dengan hormat menjemput pelawat dan peserta acara untuk melawat Hall 4, booth 4D18, di mana wakil kami bersedia untuk berkongsi maklumat mengenai tawaran pengeluaran plat aliran kami dan pengetahuan kejuruteraan aplikasi.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:Pär TeikeCEO dan IR contact+46 73-024 06 84 atau paer.teike@cellimpact.com

Mengenai Cell ImpactCell Impact AB (publ) adalah pembekal plat aliran termaju global kepada pengilang sel bahan bakar dan elektrolisis. Syarikat ini telah membangunkan dan mempatenkan kaedah pembentukan halaju tinggi unik, Cell Impact Forming yang jauh lebih boleh diskalakan dan menjimatkan kos berbanding kaedah pembentukan konvensional. Cell Impact Forming adalah teknologi pembentukan mesra alam yang tidak menggunakan air dan sangat sedikit kuasa elektrik.

Saham Cell Impact disenaraikan di Nasdaq First North Growth Market dan FNCA Sweden AB adalah Penasihat Bersertifikat syarikat (CA). Maklumat hubungan: +46 8-528 00 399 atau info@fnca.

Cell Impact ABcellimpact.com

Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/09/1b453d29-cell_impact_ab_logo.jpg