CEO Alchemab Therapeutics akan Bentangkan di Persidangan Penjagaan Kesihatan Wells Fargo 2023

CAMBRIDGE, England, 5 September 2023 – Alchemab Therapeutics, sebuah syarikat penemuan antibodi yang mengenal pasti antibodi semulajadi yang wujud daripada individu yang tahan terhadap penyakit, hari ini mengumumkan bahawa Young Kwon, PhD, Ketua Pegawai Eksekutif, akan mengambil bahagian dalam perbualan bersemuka di Persidangan Kesihatan Wells Fargo 2023 pada 7 September 2023 jam 4:30 petang ET.

Dr. Kwon akan membincangkan platform penemuan antibodi Alchemab dan program praklinikal utama untuk demensia frontotemporal/penyakit neuron motor, penyakit Alzheimer dan penyakit Huntington. Siaran audio langsung persembahan boleh diakses melalui laman web Alchemab di https://www.alchemab.com/events-presentations/.

Siaran web akan diarkibkan selama 90 hari selepas persembahan langsung.

Mengenai Alchemab

Alchemab mengkaji tindak balas antibodi unik individu yang tahan untuk membangunkan ubat berdasarkan antibodi semulajadi untuk penyakit yang berleluasa dan sukar dirawat yang tidak mempunyai terapi pengubah penyakit. Platform Alchemab mengintegrasikan penambangan data tindak balas imun pesakit dengan pendekatan penemuan dadah terkini dan multidisiplin untuk memahami apa yang mengekalkan orang sihat. Matlamatnya adalah untuk membuka kunci reka bentuk semula jadi dan memanfaatkan sistem imun manusia yang luar biasa untuk mencari ubat terobosan.

Pasukan Alchemab yang sangat berpengalaman mempunyai kepakaran dan keupayaan yang luas merentasi penemuan dan pembangunan. Melalui kerjasama dengan institusi kelas dunia, Alchemab memanfaatkan ekosistem besar dan jutaan sampel pesakit yang dianalisis menggunakan pendekatan pengkomputeran canggih.

Alchemab beribu pejabat di London, UK dengan makmal di Cambridge, UK dan Boston, AS.

Untuk maklumat lanjut, layari www.alchemab.com/.

Thank you for the translation. Please translate the headline into Malay as well.