DESTINIA MEREVOLUSIKAN JUALAN PERKHIDMATAN PELANCONGAN DENGAN AI

Enjin pencarian sedang berevolusi, mendorong peralihan paradigma dalam perniagaan agensi pelancongan dalam talian.

MADRID, 6 Sept. 2023 – Bertahun-tahun yang lalu, Amuda Goueli telah meramalkan, kemusnahan yang segera menanti enjin pencarian tradisional dalam sektor agensi pelancongan dalam talian (OTA). Cara yang terhad di mana sebuah agensi pelancongan dalam talian memerlukan pelanggannya untuk sudah mengetahui tarikh perjalanan dan destinasi yang dikehendaki, adalah tidak semula jadi dan perlu berevolusi.

Pendiri dan CEO Destinia telah lama mengekalkan bahawa masa depan industri OTA akan menjadi lebih diperibadikan, dengan cadangan berdasarkan keperluan unik setiap pelanggan. Pelanggan sepatutnya mempunyai sesuatu yang sama dengan ejen perjalanan peribadi mereka sendiri, dengan pengetahuan paling luas yang mungkin menggunakan Kecerdasan Buatan (AI) dan keupayaan untuk memberi cadangan dan menasihati mereka, tetapi dengan harga, ketersediaan dan kelajuan sebuah agensi dalam talian.

Sudah lama pelanggan mendesak pengalaman dalam talian yang menawarkan semua kelebihan pengalaman luar talian.

Hari ini, masa depan sudah tiba! Pada platform Destinia Beta inovatifnya, sebuah ekosistem yang didedikasikan untuk penyelidikan dan pembangunan yang bertujuan evolusi dan pertumbuhan berterusan, Destinia memperkenalkan Desta, penyelesaian AI yang direka untuk merevolusikan pengalaman pengguna dalam membuat pengaturan perjalanan.

Tidak seperti pembantu maya konvensional, yang hanya boleh menjawab soalan yang telah ditentukan, Desta menyesuaikan diri dengan keperluan pelanggan, menawarkan cadangan diperibadikan untuk destinasi, hotel dan perkhidmatan berkaitan pelancongan.

Semasa fasa beta, pengguna boleh mengakses Desta dengan mendaftar di https://destinia.com/desta untuk mencuba ciri-cirinya sendiri.

Menurut Goueli, “Enjin pencarian tradisional seperti yang kita ketahui semakin lapuk. Kecerdasan Buatan sudah tiba dan kita perlu memanfaatkan semua manfaat yang ditawarkannya untuk memperbaiki kehidupan manusia. Berkat AI, kami akhirnya berjaya melaksanakan idea yang telah kami visualisasikan selama bertahun-tahun. Masa depan itu sudah tiba, dan ia datang untuk kekal.”

Jabatan Komunikasi:press@destinia.comLawati bilik akhbar kami

Mengenai Destinia

Destinia adalah salah satu agensi pelancongan dalam talian terkemuka di Eropah Selatan. Ditubuhkan pada tahun 2001, syarikat ini mempunyai lebih daripada dua juta pelanggan, serta pilihan lebih daripada sejuta hotel dan 600 syarikat penerbangan. Dengan lebih daripada 200 pekerja yang bekerja di pejabat yang terletak di lima negara yang berbeza, Destinia telah menghabiskan beberapa tahun kebelakangan ini tenggelam dalam proses pengantarabangsaan yang intensif, yang membolehkan syarikat menjual di lebih 90 buah negara setakat ini.

Berkat sifat inovatifnya, syarikat ini telah menjadi perintis dalam menawarkan perjalanan ke angkasa lepas, di samping membangunkan teknologi dan menerima pelbagai kaedah pembayaran, termasuk mata wang maya bitcoin dan projek terbarunya ialah ejen maya “Desta” berdasarkan AI.

Pada tahun 2015, Destinia telah mewujudkan Grupo Destinia dan mula bekerja dalam sektor B2B, menjadikan teknologi dan produknya tersedia kepada syarikat pihak ketiga. Sejak itu, kumpulan ini telah mengalami pertumbuhan eksponen, menetapkan standard baru dalam industri.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=iBnzTMixdRM