Dihuni Hantar Pelayan GPU untuk Aplikasi AI Generatif dan LLM

65 Dihuni Ships GPU Servers for Generative AI and LLM Applications

MCLEAN, Va., 1 Sept. 2023 – Dihuni, sebuah syarikat penyelesaian Kecerdasan Buatan (AI), pusat data dan Internet of Things (IoT) terkemuka hari ini mengumumkan ia telah mula menghantar pelayan GPU OptiReady dan stesen kerja baharu yang direka untuk aplikasi AI Generatif dan LLM. Sistem prakonfigurasi ini direka untuk memudahkan pemilihan infrastruktur AI Generatif dan mempercepatkan pelaksanaan – dari perolehan hingga menjalankan aplikasi.

Dihuni telah membolehkan suite baharu pelayan GPU dengan pengkonfigurasi dalam talian untuk pelanggan memilih GPU, CPU dan pilihan konfigurasi lain dengan mudah. Pelayan GPU ini boleh dimuat naik terlebih dahulu dengan sistem pengendalian dan pakej AI termasuk Pytorch, TensorFlow, Keras dan lain-lain. Pelayan boleh dibeli berdiri sendiri atau untuk pelaksanaan yang lebih besar seperti LLM dan AI Generatif, Dihuni menawarkan pod kelompok GPU prestasi tinggi yang dirak dan dikabel sepenuhnya.

“Aplikasi AI Generatif baharu memerlukan sistem GPU prestasi melampau. Kami menggunakan kepakaran, teknologi, perkongsian dan rantaian bekalan selama bertahun-tahun untuk membantu syarikat perisian AI Generatif mempercepatkan pembangunan aplikasi mereka,” kata Pranay Prakash, ketua pegawai eksekutif Dihuni. “Kami telah membantu pelanggan dalam pelbagai vertikal dengan keperluan pelayan GPU mereka dan menawarkan pilihan serta fleksibiliti dari segi seni bina sistem dan perisian untuk memastikan kami menyampaikan sistem yang dioptimumkan untuk aplikasi Generatif AI.”

Keseluruhan barisan pelayan GPU Generatif AI yang baharu membolehkan fleksibiliti untuk pelajar, penyelidik, saintis, arkitek dan pereka bentuk untuk memilih sistem yang boleh disaizkan dengan betul dan dioptimumkan untuk aplikasi AI dan HPC mereka. Maklumat lanjut mengenai pelayan baharu yang menampilkan GPU terkini dan terhebat boleh didapati dengan melawat di sini.

Mengenai Dihuni

Dihuni ialah penyedia penyelesaian Transformasi Digital terkemuka termasuk Pembelajaran Mesin Dalam (DL), Pembelajaran Mesin (ML), Kecerdasan Buatan (AI), Pusat Data dan Internet of Things (IoT). Dengan platform e-dagang, produk OptiReady, pembangunan perisian, penambahan kakitangan, reka bentuk dan penyampaian penyelesaian dan akses kepada lebih 500,000 produk dari ratusan rakan kongsi, Dihuni membantu pelanggan mencapai hasil digital yang diingini dengan memastikan mereka mempunyai perkakasan, perisian dan perkhidmatan yang betul untuk merealisasikannya.

Lawati Dihuni di https://www.dihuni.com

Media contact: digital@dihuni.com

SUMBER Dihuni