EvoluteIQ Memenangi Anugerah Perak Stevie® dalam Anugerah Perniagaan Antarabangsa 2023

EvoluteIQ Memenangi Anugerah Perak Stevie® dalam Anugerah Perniagaan Antarabangsa 2023®

STOCKHOLM dan BANGALORE, India, 31 Ogos 2023 — EvoluteIQ, pemimpin dalam automasi perusahaan, hari ini mengumumkan bahawa platform automasi perniagaan pintar EIQ mereka memenangi Anugerah Perak Stevie® dalam kategori platform No Kod/Kod Rendah.

evoluteIQ_dark_Logo

EvoluteIQ dinamakan pemenang Anugerah Perak Stevie® dalam kategori No Kod/Kod Rendah dalam Anugerah Perniagaan Antarabangsa ke-20 Tahunan® atas suite ciri produk komprehensif mereka dengan ‘keupayaan AI/ML terbina dalam, automasi keputusan, pelaporan, dan manfaat yang merangkumi prestasi pasaran, dan kepuasan pelanggan.’ Ini menandakan tahun berturut-turut di mana EvoluteIQ telah menerima penghargaan industri ini, yang menunjukkan dedikasi berterusannya untuk membentuk potensi automasi perniagaan pintar hujung ke hujung dan membantu pelanggan mempercepatkan perjalanan transformasi perniagaan mereka.

Para hakim terkemuka memuji metrik prestasi yang didokumentasikan dengan baik oleh EIQ, penggunaan cepat empat hingga enam minggu, peningkatan luar biasa 15 kali ganda berbanding platform tradisional, menggunakan pelbagai teknologi baru, mengukuhkan kedudukan mereka sebagai solusi automasi industri yang menerajui.

“Kami merasa terhormat menerima Anugerah Stevie® ini dua tahun berturut-turut. Ini membuktikan dedikasi, kerja keras, dan ketekunan pasukan global kami yang telah mencapai tonggak sejarah yang luar biasa ini dalam menyampaikan solusi terbaik dalam kelas untuk pelanggan perusahaan global kami,” ungkap Sameet Gupte, CEO EvoluteIQ. “Haluan semasa sektor ini cenderung ke arah platform automasi yang kohesif, dan kemahiran No Kod/Kod Rendah platform automasi perniagaan pintar EIQ kami membolehkan pelanggan dengan mudah membina aplikasi automasi yang luas dan saling berkaitan sambil mengekalkan kebolehsuaian dan kemudahan pada skala.”

Lebih 3,700 pencalonan daripada organisasi dari semua saiz dan hampir setiap industri telah diserahkan tahun ini untuk dipertimbangkan dalam pelbagai kategori, termasuk Syarikat Tahun Ini, Kempen Pemasaran Tahun Ini, Produk atau Perkhidmatan Baru Terbaik Tahun Ini, Permulaan Tahun Ini, Program Tanggungjawab Sosial Korporat Tahun Ini, dan Eksekutif Tahun Ini, antara lain. Pertandingan tahun ini juga menampilkan beberapa kategori baru untuk mengiktiraf pencapaian organisasi dan individu dalam inisiatif kelestarian.

Pemenang Anugerah Stevie® ditentukan oleh purata skor lebih daripada 230 eksekutif di seluruh dunia yang mengambil bahagian dalam proses penghakiman pada bulan Jun dan Julai.

Butiran mengenai Anugerah Perniagaan Antarabangsa dan senarai pemenang Anugerah Stevie terdapat di www.StevieAwards.com/IBA.

Mengenai EvoluteIQ

EvoluteIQ bermisi untuk merevolusikan dan mendemokrasikan perniagaan digital untuk perusahaan dengan platform automasi perniagaan pintar EIQ kami. Platform bersepadu kami memberi kuasa kepada organisasi untuk mewujudkan pengalaman pengguna yang luar biasa melalui orkestrasi proses, AI generatif, data RPA, pemprosesan peristiwa, AI/ML, penyambung perusahaan, dan pembangunan aplikasi hadapan. Pendekatan berorientasikan pengguna kami memastikan bahawa pengguna bukan teknikal juga boleh mendorong transformasi digital dengan mudah, berkat antara muka kod rendah/tiada kod kami yang intuitif.

EvoluteIQ disokong oleh Nordea & Confidus Venture Capital, beroperasi secara global dengan ibu pejabat di Stockholm, Sweden, dan kehadiran menonjol di UK, AS, dan India.

Untuk maklumat lanjut mengenai EvoluteIQ, layari https://evoluteiq.com/

Media Contact

Vibha Krishnan,
Emel: vibha@evoluteiq.com,
Telefon: +91-8050755251

Logo: https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/09/5bc3e109-evoluteiq_dark_logo.jpg