EW Nutrition mengalu-alukan Jan Vanbrabant sebagai CEO baharu

11 EW Nutrition mengalu-alukan Jan Vanbrabant sebagai CEO baharu

VISBEK, Jerman, 1 Sept. 2023 — EW Nutrition, pembekal penyelesaian pemakanan haiwan berfungsi global yang terkemuka, mengalu-alukan Jan Vanbrabant sebagai Ketua Pegawai Eksekutif baharunya.

Jan mempunyai ijazah PhD dalam bidang mikrobiologi dan merupakan pengurus berpengalaman dalam kesihatan dan pemakanan haiwan, setelah memegang jawatan kepimpinan di DSM, Erber Group, Biomin dan Kemin.

“Kami sangat gembira kerana kami telah menemui pemimpin pengurusan yang kuat dalam diri Jan, yang mewakili falsafah EW Nutrition,” kata Jan Wesjohann, Pengarah Urusan syarikat induk EW Group. “EW Nutrition ialah syarikat yang dipacu inovasi, dengan pelaburan intensif dalam R&D. Bersama-sama dengan Jan, kami berharap untuk memasuki fasa pertumbuhan seterusnya EW Nutrition.”

“Saya sangat teruja untuk menyertai pasukan EW Nutrition,” kata Jan Vanbrabant. “Fokus jangka panjang EW Nutrition telah mewujudkan portfolio yang sangat kompetitif. EW Nutrition berada dalam kedudukan unik untuk menyokong pelanggannya dalam menguasai cabaran persekitaran kesihatan dan pemakanan haiwan yang sentiasa berubah.”

Bekas CEO Michael Gerrits bersara selepas enam tahun memimpin EW Nutrition. “Saya ingin berterima kasih kepada Michael Gerrits atas tanggungjawab pentingnya dalam membawa syarikat ini ke peringkat seterusnya,” kata Jan Wesjohann.

Mengenai EW Nutrition

EW Nutrition ialah syarikat pemakanan haiwan global yang menawarkan pengintegrasi, syarikat makanan ternakan, dan doktor veterinar penyelesaian komprehensif untuk kesihatan dan prestasi saluran gastrousus haiwan, kualiti makanan ternakan, kebolehcernaan, dan banyak lagi. Ia memberi tumpuan kepada mempromosikan pertumbuhan mampan melalui pengurangan FCR, sokongan semula jadi terhadap cabaran, pengurangan keperluan antibiotik, dan pengeluaran protein mesra alam.

Hubungi:

Ilinca Anghelescu, marketing@ew-nutrition.com

SUMBER EW Nutrition GmbH