FETV Sambut Ulang Tahun Ke-10 pada Bulan September

SOUTH BEND, Ind., 1 Sept. 2023 — FETV (Family Entertainment Television), rumah kepada siri dan filem televisyen yang dicintai dan kekal sepanjang zaman yang disiarkan merentasi kabel, satelit, dan platform maya, hari ini mengumumkan bahawa ia akan meraikan ulang tahun ke-10 pada bulan September. FETV akan memperingati majlis ini sepanjang bulan dengan grafik on-air, promo perayaan dan kandungan laman web dan media sosial yang menarik pengguna.


(PRNewsfoto/FETV)

“Dari permulaan yang sederhana hingga hari ini kami merayakan setiap langkah yang diambil menuju tonggak sejarah penting ini,” kata Drew Sumrall, Presiden dan CEO. “Kami membina rangkaian ini secara organik, dari bawah ke atas, dan tidak pernah menganggap apa-apa sebagai satu kemestian. Saya sangat percaya bahawa kebebasan dalam media menjadi semakin penting dengan setiap tahun yang berlalu. Kami akan terus mendorong lebih jauh dan lebih jauh untuk dekad berikutnya dan seterusnya, ketika kami bekerja dengan rakan kongsi untuk menyampaikan hiburan mesra keluarga kepada jutaan penonton di seluruh Amerika.”

Peristiwa penting FETV termasuk:
September 2013FETV dilancarkan di DISH Network dengan jadual program mesra keluarga dan memberi inspirasi
Jun 2017FETV dilancarkan di DIRECTV dan mengembangkan skala program mesra keluarga
September 2019FETV menjadi penarafan Nielsen C3 dan menambah 12 juta rumah dengan Charter Spectrum
Ogos 2020FETV dilancarkan di Sling TV, rakan kongsi vMVPD rangkaian pertama
Februari 2022FETV berada dalam kalangan 50 rangkaian kabel disokong iklan teratas dalam Jumlah Harian buat pertama kali dalam sejarahnya
Mei 2022FETV berada dalam kalangan 40 rangkaian kabel teratas dalam Perdana buat pertama kali dalam sejarahnya
Julai 2022FETV melengkapkan pelancaran ke hampir 11 juta pelanggan Comcast/Xfinity; rangkaian melepasi tanda 50 juta isi rumah

Sumber: Nielsen NTI (NPOWER), L+SD, bulan kalendar Nielsen, Isi Rumah. Rangkaian Kabel Disokong Iklan Asas. Jumlah Harian, Harian = 7a-3a, Perdana, Harian = 7p-12a.

Mengenai FETV dan FMC
Dilancarkan pada 2013, FETV adalah rumah kepada jadual 24 jam siri dan filem televisyen yang dicintai dan kekal sepanjang zaman yang disiarkan merentasi kabel, satelit dan platform maya yang mencapai 50 juta rumah. Dilancarkan pada 2021, FMC menampilkan jadual 24 jam meraikan kedalaman dan kepelbagaian filem dari 1930-an hingga 1980-an, dan kini boleh didapati di DIRECTV, DIRECTV Stream, AT&T U-verse, DISH, Xfinity, Frndly, Philo, dan altafiber. FETV dan FMC dimiliki dan dikendalikan secara bebas oleh Family Broadcasting Corporation yang berpusat di South Bend, Indiana dengan pejabat di New York City.

Media Contact:
Adam Sumrall
Executive Vice President
adamsumrall@fetv.tv

SUMBER FETV