Gate Web3 Startup akan Menampilkan 5 Lagi Airdrop Token Percuma menjelang Pertengahan September

MAJURO, Kepulauan Marshall, 30 Ogos 2023 — Gate Web3 Startup, komponen pelantar pelancaran baharu platform Gate.io untuk pengguna penjagaan kendiri, telah menampilkan airdrop token percuma keempatnya Wanderer untuk projek Web3 yang baru dilancarkan. Dengan penggunaan platform yang cepat, beberapa projek lain telah bersedia untuk airdrop awal dan bukan awal mereka, dengan lima lagi yang telah diumumkan.

Gate Web3 Startup kini menampilkan Parkour World sehingga 1 September, yang dilancarkan untuk memajukan gabungan industri blockchain dengan industri AI dan mempercepatkan pembinaan rangkaian permainan Web3. Projek ini telah melebihi matlamat langganannya dalam masa beberapa hari sahaja selepas dibuka. Ia dijangka mengikuti laluan airdrop Gate Web3 Startup sebelum ini.

Airdrop token awal yang paling baru ialah Space Mavericks, sebuah permainan multiplayer masa nyata berasaskan NFT dengan gaya bermain MOBA yang unik. Pelancaran token melebihi matlamat langganannya, mencapai lebih 11,000%. Airdrop awal percuma seterusnya ialah DeDudes dari 13 hingga 19 September. DeDudes ialah koleksi NFT yang lucu dan menarik yang bertujuan untuk membina komuniti melalui hak pemilikan digital, media sosial, dan eksklusif.

Jadual Masa Projek Gate Web3 Startup

Tarikh

Nama Projek

Pengenalan

Kategori

23 Ogos

27 Ogos

Wanderer

Permainan gaya roguelike
berasaskan NFT yang pertama
sekali dalam ruang Web3.

Bukan Awal

28 Ogos
– 1 September

Parkour World

Permainan sukan PC di mana
pemain melakukan parkour dalam
dunia maya, mengumpul ganjaran
dan menaik taraf peralatan
mereka.

Bukan Awal

30 Ogos
– 3 September

Baseland

Platform pinjaman teragih di
BASE Chain yang memberdayakan
pengguna untuk mengakses
perkhidmatan pinjaman dan
peminjaman yang fleksibel dan
telus dalam ekosistem DeFi.

Bukan Awal

6 Sept. –
9 Sept.

TypeIt

Papan kekunci dan pengalaman
taip-untuk-peroleh Web3 yang
pertama di dunia yang merangkumi
SocialFi, GameFi, ekonomi
pencipta, dan pemesejan
tersulit.

Bukan Awal

11 Sept.

15 Sept.

Cassava

Platform Web3 Afrika untuk
Hiburan, Ganjaran dan
Permainan.

Bukan Awal

13 Sept.

17 Sept.

DeDudes

Koleksi NFT yang lucu dan
menarik yang bertujuan untuk
membina komuniti melalui hak
pemilikan digital, media sosial,
dan eksklusif.

Awal

Bertujuan untuk menyediakan pengguna kripto penjagaan kendiri dengan tempat untuk mencari airdrop percuma untuk projek Web3 berkualiti tinggi dan inovatif, Gate Web3 Startup secara tetap menganjurkan airdrop token percuma untuk pelancaran projek awal dan bukan awal. Platform ini merupakan hab untuk pembina untuk berhubung dengan pengguna awal projek Web3 teragih mereka. Melengkapi Web3 Startup ialah Airdrop Blitz Web3 Gate, platform pengumpulan airdrop yang membolehkan pengguna menemui airdrop sedia ada dan akan datang dari seluruh web, menyediakan semua maklumat yang diperlukan untuk menyertai setiap satu.

SUMBER Gate.io