Gaya Terbalik: TECNO Akan Melancarkan Telefon Lipat Bendera PHANTOM V Flip 5G di Singapura Pada Akhir September

Telefon lipat pertama TECNO, PHANTOM V Flip 5G, dijangka menawarkan faktor bentuk dan reka bentuk futuristik yang canggih.
Telefon pintar baru ini, serta laptop TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci, akan dilancarkan di Acara Pelancaran Produk Unggulan TECNO 2023 Singapura pada 22 September.

LONDON, 8 Sept. 2023 – Jenama teknologi inovatif, TECNO, hari ini mengumumkan bahawa peranti premium terkini mereka, PHANTOM V Flip 5G, akan dilancarkan pada 22 September di Gaya Terbalik Pelancaran Produk Unggulan TECNO 2023 di Singapura. Menggalakkan dunia untuk Gaya Terbalik, acara ini akan menyatukan dunia estetika tahap mewah dan teknologi canggih, meraikan ikon reka bentuk baru dan cara yang lebih elegan untuk membalikkan. Telefon pintar baru ini akan dilancarkan bersama-sama dengan laptop baharu TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci.
Sebagai telefon lipat sulung TECNO, PHANTOM V Flip 5G mencerminkan komitmen TECNO untuk meneroka faktor bentuk baharu dan mendefinisikan semula gaya dan fungsi telefon lipat untuk audiens yang bersemangat, bergaya dan progresif. Peranti baharu ini merupakan inovasi telefon pintar terkini daripada subjenama premium TECNO, PHANTOM, yang merupakan pelopor dalam mendorong sempadan reka bentuk telefon pintar kreatif dan inovatif serta perintis dalam inovasi teknologi.

PHANTOM V Flip 5G merupakan inovasi terkini yang berasal daripada strategi “Pergi Premium” TECNO. Strategi perniagaan global ini membezakan TECNO dengan fokusnya untuk membina julat produk yang mengintegrasikan teknologi paling canggih dengan reka bentuk bergaya tanpa tandingan untuk menghasilkan peranti premium yang unik. Hasilnya, TECNO secara konsisten telah menghasilkan produk pembuka jalan dan memperkayakan portfolio produknya yang diketuai oleh telefon pintar dan laptop unggulan. PHANTOM V Fold, misalnya, mengintegrasikan sistem fotografi ultra jelas 5 lensa ke dalam bentuk lipat luar biasa dengan skrin ganda flagship bersaiz optimum, sementara TECNO MEGABOOK S1 menyampaikan pengkomputeran sangat cekap dalam bentuk super ramping. Strategi ini juga tercermin dalam peranti konsep PHANTOM Ultimate, yang didedahkan pada Ogos dengan reka bentuk skrin boleh digulung yang inovatif. Pelancaran segera PHANTOM V Flip 5G berjanji untuk memajukan lagi tawaran premium TECNO dengan reka bentuk teknologi dan estetika imaginatif dan canggih.
Selain PHANTOM V Flip 5G, TECNO juga akan melancarkan laptop unggulan terbarunya, TECNO MEGABOOK T1 2023 14 inci, di Acara Pelancaran Produk Unggulan TECNO 2023 yang akan datang. Acara ini berjanji untuk mencerminkan suasana antarabangsa dan futuristik Singapura, sambil merangkumi gaya pelopor dan semangat jenama progresif TECNO untuk satu majlis yang tidak dapat dilupakan.

SUMBER TECNO Mobile Limited