GC Biopharma akan menganjurkan “Derma Darah dengan Kasih”, cara sihat untuk memberi kembali kepada masyarakat

Dengan penyertaan semua entiti kumpulan gabungan

YONGIN, Korea Selatan, 30 Ogos 2023 – Semua eksekutif dan pekerja GC Biopharma, sebuah syarikat bioteknologi Korea Selatan, menggulung lengan baju mereka untuk mengamalkan ESG dan nilai sosial.


(PRNewsfoto/GC Biopharma)

Pada 30 Ogosth, syarikat itu mengadakan kempen “Derma Darah dengan Kasih Sayang” di ibu pejabatnya di Yongin, Gyeonggi-do, Korea.

Ini adalah hari terakhir kempen derma darah syarikat yang meluas yang telah dijalankan di semua entiti gabungannya termasuk kilang pengeluaran di Ochang, Eumseong, dan Hwasun yang memulakan pemacu derma pada 21st.

“Derma Darah dengan Kasih Sayang” GC Biopharma adalah kempen derma darah yang telah menarik jumlah penyertaan terbesar di Korea yang dianjurkan oleh sebuah syarikat farmaseutikal. Jumlah kumulatif penderma sejak pelancaran pada tahun 1992 mencapai hampir 15,000 pekerja.

Kad derma darah yang dikumpulkan daripada pekerja penderma akan digunakan untuk membantu pesakit kanak-kanak yang menghidap kanser. Malah, GC Biopharma telah menderma lebih daripada 8,000 kad derma darah setakat ini kepada hospital dan organisasi untuk pesakit kanak-kanak yang menghidap kanser sebagai sebahagian daripada usaha untuk berkongsi kehidupan yang lebih baik dan mengamalkan tanggungjawab sosial korporat.

“Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pekerja, yang mengambil bahagian dalam kempen bermakna ini, Derma Darah dengan Kasih Sayang,” kata seorang pegawai GC Biopharma dan menambah bahawa “syarikat akan meneruskan langkah-langkahnya ke arah menyebarkan nilai-nilai sosial ESG kami kepada masyarakat”.

GC Biopharma telah berada di barisan hadapan dalam melaksanakan pelbagai aktiviti CSR memberi kembali kepada masyarakat, termasuk “Derma 1% Gaji Tahunan” dan “Dermakan Gaji Anda Di Bawah 1000 Won” untuk mewujudkan nilai teras korporatnya “Perkhidmatan dan Penjagaan” dan “Menghormati Kemanusiaan”.

Mengenai GC Biopharma

GC Biopharma (dahulu dikenali sebagai Green Cross Corporation) adalah sebuah syarikat biofarmaseutikal yang menyampaikan terapi protein dan vaksin penyelamat nyawa. Beribu pejabat di Yongin, Korea Selatan, GC Biopharma adalah salah satu pengeluar produk plasma protein dan vaksin terkemuka di dunia dan telah mendedikasikan diri kepada penyelesaian penjagaan kesihatan berkualiti selama lebih setengah abad.

Siaran akhbar ini mungkin mengandungi biofarmaseutikal dalam kenyataan prospektif, yang menyatakan kepercayaan dan jangkaan semasa pengurusan GC Biopharma. Kenyataan sedemikian tidak mewakili sebarang jaminan oleh GC Biopharma atau pengurusannya tentang prestasi masa depan dan melibatkan risiko, ketidakpastian dan faktor lain yang diketahui dan tidak diketahui. GC Biopharma tidak berkewajipan untuk mengemas kini atau mengubah sebarang kenyataan prospektif yang terkandung dalam siaran akhbar ini atau sebarang kenyataan prospektif lain yang mungkin dibuatnya, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang atau peraturan bursa saham.

Kontak GC Biopharma (Media)

Sohee Kim
shkim20@gccorp.com

Yelin Jun
yelin@gccorp.com

SUMBER GC Biopharma