Glass House Brands akan Menghadiri Persidangan Pelabur Sains Hayat ATB Capital Markets 2023 pada 20 September

LONG BEACH, Calif. dan TORONTO, 12 Sept. 2023 /CNW/ – Glass House Brands Inc. (“Glass House” atau “Syarikat”) (NEO: GLAS.A.U) (NEO: GLAS.WT.U) (OTCQX: GLASF) (OTCQX: GHBWF), salah satu syarikat kanabis berkembang pesat dan berintegrasi secara menegak di AS, hari ini mengumumkan bahawa Pengasas Bersama, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutifnya, Kyle Kazan, Pengasas Bersama, Presiden dan Pengarah Lembaga, Graham Farrar, dan Ketua Pegawai Kewangan, Mark Vendetti akan mengambil bahagian dalam Persidangan Pelabur Sains Hayat Institusi ATB Capital Markets 2023 yang akan diadakan pada 20 September 2023 di New York, NY.


Glass House Brands Inc. Logo (CNW Group/Glass House Brands Inc.)

Encik Kazan akan mengambil bahagian dalam perbincangan panel, “Berjaya dalam Pasaran yang Sukar: Pengajaran dari California dan New York“, pada Rabu, 20 September 2023 pada 9:30 pagi ET. Pengurusan akan bersedia untuk bertemu dengan pelabur di persidangan tersebut. Untuk menjadualkan mesyuarat, sila hubungi wakil ATB anda atau e-mel KCSA Strategic Communications di GlassHouse@kcsa.com.

MENGENAI GLASS HOUSE

Glass House adalah salah satu syarikat kanabis berkembang pesat dan bersepadu secara menegak di AS, dengan fokus khusus kepada pasaran California dan membina jenama terkemuka yang mampan untuk berkhidmat kepada pengguna merentasi semua segmen. Dari operasi penanaman rumah hijau hingga amalan pembuatannya, dari membina jenama hingga runcit, usaha syarikat ini berakar umbi dalam menghormati orang ramai, alam sekitar, dan komuniti yang diasaskan oleh pengasas bersama Kyle Kazan, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif, dan Graham Farrar, Ahli Lembaga Pengarah dan Presiden, pada permulaannya. Melalui portfolio jenamanya, yang merangkumi Glass House Farms, PLUS Products, Allswell, Forbidden Flowers, dan Mama Sue Wellness, Glass House bertekad untuk mewujudkan visi kecemerlangannya: produk kanabis yang cemerlang, dihasilkan secara mampan, untuk manfaat semua. Untuk maklumat lanjut dan kemas kini syarikat, lawati www.glasshousebrands.com dan https://glasshousebrands.com/press-releases/.

SUMBER Glass House Brands Inc.