Gooooal! Kompleks Sukan NY Deploi K5 dan Hotel Fortune 1000 Baharu Kontrak untuk Tahun ke-2

Robot Roadshow Mendarat 22 September di Richmond, VA

MOUNTAIN VIEW, Calif.–7 September 2023–Knightscope, Inc. [NASDAQ:KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”), peneraju utama dalam pembangunan robot keselamatan autonomi dan sistem komunikasi kecemasan cahaya biru, hari ini mengumumkan satu lagi penempatan dan pembaharuan kontrak baharu untuk K5 Autonomous Security Robots (“ASRs”).

Komitmen Knightscope untuk menjadikan kanak-kanak selamat melangkaui kelas dan ke dalam aktiviti kokurikulum dan rekreasi. Dengan lebih 3.5 bilion pengikut di seluruh dunia, bola sepak adalah sukan nombor satu di planet Bumi, dan Knightscope telah mula melindungi generasi baru pemain dan peminat di New York. Sebuah akademi bola sepak dan kompleks sukan di Long Island kini mempunyai K5 ASR yang mengamankan pintu masuknya daripada penceroboh dan berpatroli di tempat letak keretanya untuk menghalang kenderaan dan pencurian pemangkin. Akademi ini melayani kanak-kanak dari usia 2-18 tahun serta pasukan Liga Bola Sepak Profesional Wanita (WPSL), menjadikannya calon yang sesuai untuk program keselamatan awam yang lebih tinggi.

Klien rantaian hotel dan resort Fortune 1000 memperbaharui kontrak K5 ASR-nya di kawasan Seattle untuk tahun kedua. Perhotelan adalah segmen yang semakin berkembang dalam kalangan pelanggan Knightscope. Syarikat ini sudah mengamankan pelbagai penempatan dan pembaharuan kontrak multi-tahun di hotel, kasino dan resort, dan klien ini mempunyai 6,500 harta di seluruh dunia, dengan lebih 5,400 lokasi daripadanya di Amerika Syarikat. Cadangan Knightscope untuk memerangi jenayah yang mencabar industri hotel menyasarkan strategi untuk mengurangkan aktiviti seperti kecurian/pencurian, serangan fizikal, pecah masuk kenderaan, perdagangan manusia (pelacuran) dan pembunuhan. Dan pembaharuan berterusan menawarkan pandangan optimis mengenai sumbangan keberkesanan yang Knightscope berikan kepada pengalaman penginapan yang lebih selamat untuk tetamu, kakitangan dan pelawat.

KETAHUI LEBIH LANJUT

Perkhidmatan ASR Knightscope dan produk komunikasi kecemasan kelas terkemuka membantu melindungi lebih baik tempat di mana orang tinggal, bekerja, belajar dan melawat. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sistem Komunikasi Kecemasan Cahaya Biru Knightscope atau Robot Keselamatan Autonomi – kini dengan pilihan Private LTE – buat panggilan penemuan atau demonstrasi sekarang di www.knightscope.com/discover.

ROBOT ROADSHOW KNIGHTSCOPE MENDARAT DI RICHMOND, VIRGINIA

Robot Roadshow Knightscope akan mendarat di Richmond, VA, pada 22 September 2023, di jabatan polis Virginia Commonwealth University (VCU) yang terletak di 224 E Broad St, Richmond, VA 23219. Roadshow akan dibuka dari pukul 10:00 pagi hingga 4:00 petang Waktu Timur.

Robot Roadshow adalah acara experiential yang menarik, membolehkan pelanggan potensial dan orang awam mengambil bahagian dalam demonstrasi pakar yang dikendalikan di dalam “pod” ala angkasa lepas berhawa dingin di mana para tetamu boleh mengalami teknologi pemanduan kendiri, elektrik yang sudah membantu melindungi tempat di mana orang tinggal, bekerja, belajar dan melawat dari Hawaii hingga ke Texas dan Pennsylvania. Para pelawat akan dapat berinteraksi secara langsung dengan Robot Keselamatan Autonomi, menguji telefon kecemasan cahaya biru, dan melihat antara muka pengguna Pusat Operasi Keselamatan Knightscope (KSOC) secara langsung.

Tonton video ringkas Robot Roadshow di Tesla Takeover di sini.

Robot Roadshow adalah percuma untuk semua orang. Mereka yang ingin menjadualkan masa untuk mendapatkan sesi one-on-one dengan pakar Knightscope boleh menghubungi sales@knightscope.com.