Group-IB memenangi Anugerah Reka Bentuk Red Dot yang berprestij dengan penyelesaian Managed XDR yang inovatif

Group-IB memenangi Anugerah Reka Bentuk Red Dot yang berprestij dengan penyelesaian Managed XDR yang inovatif

SINGAPURA, 29 Ogos 2023Group-IB, pemimpin siber global yang beribu pejabat di Singapura, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa penyelesaian Managed XDR syarikat telah memenangi Anugerah Reka Bentuk Red Dot untuk Antara Muka & Pengalaman Pengguna Reka Bentuk – Jenama & Komunikasi Reka Bentuk 2023. Anugerah berprestij ini adalah pengiktirafan reka bentuk mesra pengguna dan inovatif dalam Managed XDR, produk keselamatan siber yang sangat komprehensif yang membolehkan syarikat melihat dan bertindak balas terhadap semua ancaman yang menargetkan infrastruktur mereka. Wakil Group-IB secara rasmi akan menerima anugerah tersebut di majlis penganugerahan Red Dot di Berlin, Jerman, pada 3 November 2023.

Managed XDR Group-IB adalah salah satu penyelesaian unggulan syarikat itu, dicipta untuk memberi syarikat kawalan penuh ke atas keselamatan siber mereka dengan mengenal pasti ancaman secara real time dan memudahkan tindak balas serta-merta dengan menyatukan, mengaitkan, dan menganalisis semua titik akhir. Platform keselamatan siber generasi seterusnya ini memanfaatkan semakin banyak sumber telemetri dan algoritma pembelajaran mesin yang sentiasa berkembang untuk menyediakan keupayaan pengesanan, tindak balas, dan pencegahan ancaman yang sangat canggih.

Memandangkan kerumitan tugas yang luar biasa yang diselesaikan oleh Managed XDR, mewujudkan pengalaman pengguna yang koheren merupakan cabaran besar bagi pasukan reka bentuk Group-IB. Pereka syarikat itu diberi tugas untuk mencipta antara muka unik, mesra pengguna, dan kelas terbaik yang telah diiktiraf dengan Anugerah Reka Bentuk Red Dot ini. Dengan mengutamakan pengalaman pengguna pada setiap peringkat proses reka bentuk, pakar keselamatan siber dapat lebih memahami jenis ancaman yang menyasarkan organisasi mereka dan keterukannya. Hasilnya, Managed XDR Group-IB membolehkan syarikat bertindak balas terhadap ancaman 20% lebih cepat dan menyediakan pulangan pelaburan melebihi 272%, menurut kajian yang dijalankan oleh Forrester.

“Kami sangat gembira menerima pengiktirafan ini untuk reka bentuk antara muka Managed XDR. Reka bentuk UX yang baik harus menjadi teras semua penyelesaian keselamatan siber, membolehkan profesional dengan cepat dan secara intuitif mendapatkan maklumat yang mereka perlukan untuk mengambil tindakan yang diperlukan untuk memerangi ancaman siber. Di Group-IB, kami bekerja tanpa mengenal lelah untuk memastikan bahawa penyelesaian kami berkesan dan boleh diakses, untuk memastikan bahawa pelanggan kami memanfaatkan sepenuhnya potensi mereka.” kata Alexander Batuev, Ketua Reka Bentuk di Group-IB.

Dengan lebih daripada enam dekad sejarah dan 18,000 penyertaan setiap tahun daripada profesional reka bentuk, syarikat dan organisasi dari lebih 70 negara, Anugerah Reka Bentuk Red Dot adalah salah satu pertandingan reka bentuk terbesar dan paling ternama di dunia, mengiktiraf kualiti produk dan reka bentuk komunikasi yang tertinggi. Pemenang anugerah dipilih oleh juri multinasional pakar.

SUMBER Group-IB