Herbal Aspect Umumkan Pembukaan Rasmi Cawangan Ketiga Madison dengan Bar Pra-Gulungan Tersuai

MADISON, Wis., 31 Ogos 2023 – Herbal Aspect, sumber utama produk kanabis yang sah di Wisconsin, mengumumkan pembukaan kedai ketiga di 735 S Gammon Road, Madison, WI 53719.

Pembukaan rasmi ditetapkan pada 1 September 2023, pada pukul 11:00 pagi. Lokasi baru ini akan menampilkan bar pra-gulungan kustom, di mana pelanggan boleh menyesuaikan pra-gulungan mereka sendiri dari julat terpilih strain dan pekatan.

Legasi yang Berkembang

Ditubuhkan pada tahun 2019 oleh Alan Robinson, Alex Gish, dan Matt Nelson, Herbal Aspect kekal komited untuk menyediakan produk kanabis yang selamat dan berkualiti tinggi yang dihasilkan daripada hemp. Dengan 15 pekerja di tiga lokasi mereka, mereka menawarkan pelbagai produk seperti edible delta-9 THC, delta-8 THC, bunga THCa, dan pelbagai kanabinoid lain untuk kegunaan rekreasi dan perubatan.

Penggunaan Dewasa yang Bertanggungjawab dan Kesedaran Masyarakat

“Herbal Aspect sangat komited kepada penggunaan kanabis yang bertanggungjawab oleh orang dewasa,” kata Alan Robinson, pengasas bersama Herbal Aspect. “Dengan tahun persekolahan semakin hampir, sekarang adalah masanya bagi ibu bapa untuk bercakap secara terbuka dengan anak-anak mereka tentang penggunaan kanabis yang bertanggungjawab. Saya menggalakkan ibu bapa untuk menetapkan garis panduan yang jelas, mendidik anak-anak mereka tentang keperluan umur undang-undang, dan menekankan pentingnya membuat keputusan yang bermaklumat. Bersama-sama, kita boleh memastikan penggunaan produk kami yang selamat dan bertanggungjawab, sambil juga melindungi komuniti dan generasi muda kita.”

Perayaan Pembukaan Rasmi

Pembukaan rasmi menjanjikan hari hiburan, jamuan ringan, dan tawaran istimewa. DJ Fusion daripada Violator All-Star DJs akan menyediakan muzik langsung, dan Antoine McNeil dari OneMotion Outreach akan membawa humor dan pengacaraan ke acara tersebut.

Tetamu istimewa termasuk:

  • Melissa Agard, Pemimpin Demokrat di Senat Negeri Wisconsin, yang akan melaksanakan pemotongan riben
  • Michelle Doolin, Penyelia County
  • Dana Pellebon, Penyelia County
  • Rick Rose, Penyelia County
  • Dee Biznatch, personaliti radio Madison yang popular

Para hadirin boleh menikmati khemah acara dengan sampel dan permainan di tempat letak kereta dan akan mempunyai akses ke seltzer kanabis dan jamuan ringan lain sepanjang hari.

Kesan Komuniti dan Pekerjaan

Lokasi baharu Herbal Aspect dijangka akan mewujudkan antara 6 hingga 10 pekerjaan baharu. Ia bertujuan untuk menawarkan penduduk alternatif yang selamat untuk membeli kanabis daripada Illinois atau negeri lain di mana penggunaan rekreasi adalah sah. Pelanggan akan mempunyai akses ke julat produk yang sama yang tersedia di dispensari rekreasi, yang disumber dan diuji dengan teliti mengikut piawaian tinggi Herbal Aspect. Lawati Local.HerbalAspect.Com untuk penghantaran tempatan dan penghantaran di seluruh negara produk kanabis berkualiti tinggi.

Media Contact
Untuk maklumat tambahan, temu bual, atau permintaan media, sila hubungi: Support@HerbalAspect.com

SUMBER Herbal Aspect