Hestia Venture Partners Membeli Hartanah Teknologi Pertanian

Menandatangani Syarikat Teknologi Pertanian Disokong oleh Bayer sebagai Penyewa

SAN FRANCISCO, 30 Ogos 2023 — Hestia Venture Partners, sebuah firma usaha sama yang melabur di persimpangan teknologi prop dan teknologi iklim, serta dalam aset hartanah sasaran yang ditetapkan, mengumumkan pemerolehan Stesen Penyelidikan Davis, kemudahan penyelidikan teknologi pertanian di Davis, CA. Hartanah seluas 40 ekar itu merangkumi pejabat, makmal dan rumah hijau, ditambah kawasan barisan tanaman yang besar. Kemudahan itu terletak bersebelahan dengan University of California, Davis, yang disenaraikan antara universiti terbaik di dunia untuk pertanian dan sains makanan dan merupakan sumber banyak inovasi dan banyak syarikat permulaan dalam bidang-bidang tersebut.


Hestia Venture Partners
Inovasi Persekitaran Binaan

“Kami sangat gembira dapat menjadi penjaga kemudahan unik ini, dan menyediakan rumah untuk inovasi tanaman dan makanan yang tangguh.”

Rebecca Stafford, Rakan Pengasas Hestia berkata, “Kami sangat gembira dapat menjadi penjaga baharu kemudahan penyelidikan unik ini, dan menyediakan rumah untuk syarikat-syarikat yang membuat inovasi dan mengkomersialkan tanaman dan makanan yang lebih tangguh.” Sebagai bukti awal tesis, Hestia dengan sukacitanya mengalu-alukan ke harta tanah sebagai penyewa baharu syarikat teknologi agri-makanan yang lahir daripada penyelidikan oleh profesor UC Davis dan disokong oleh firma sains hayat global Bayer AG. Penyewa itu merintis varieti kacang kuda protein ultra tinggi, tangguh iklim yang membolehkan ramuan skala, mampan merentasi biji-bijian keseluruhan, tepung bebas gluten dan pencilan protein.

MENGENAI HESTIA

Hestia Venture Partners komited untuk memupuk peralihan karbon rendah melalui pelaburan di persimpangan teknologi prop dan teknologi iklim, serta dalam aset hartanah sasaran. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.hestiaventurepartners.com.

HUBUNGI

Rebecca Stafford, Rakan Pengasas

Hestia Venture Partners

E-mel: info@hestiaventurepartners.com

SUMBER Hestia Venture Partners