Hyundai Sedan Menjadi Tumpuan di Pameran Auto Antarabangsa Miami 2023

  • Penampilan Awam Amerika Utara Pertama Hyundai Sonata 2024 dan Elantra
  • IONIQ 6 Kereta Rasmi Tunjuk Cara Auto Antarabangsa Miami ke-52
  • IONIQ 6 Kereta Tahun Ini oleh Miami Motor Media
  • Pelancaran Program Pelajar Teknikal Hyundai Performance Institute

MIAMI, 1 Sept. 2023 — Hyundai Motor America memperkenalkan penampilan awam Amerika Utara pertama model sedan Sonata dan Elantra kelas terkemuka dengan reka bentuk dinamik dan progresif pada Miami International Auto Show 2023. Selanjutnya memanfaatkan peralihan pengguna ke kenderaan elektrik, IONIQ 6 dinamakan Kereta Rasmi Tunjuk Cara untuk acara tahunan ke-52, dan diiktiraf sebagai Kereta Tahun Ini oleh Miami Motor Media. Sebagai sebahagian daripada kepimpinannya dalam kenderaan reka bentuk progresif, kemajuan teknologi dan sokongan, Hyundai memperkenalkan Program Pelajar Teknikal Institut Prestasi mengalu-alukan hampir 100 pelajar kolej teknikal dan sekolah tinggi dari Florida Selatan semasa hari akhbar.


Program Pelajar Teknikal Institut Prestasi Hyundai difoto di Miami, 1 Sept. 2023.

Sonata baharu menawarkan reka bentuk dinamik dan progresif dengan proporsi elegan rendah dan gaya kupe lebih agresif serta pelbagai ciri keselamatan, bantuan pemandu dan kemudahan canggih. Hyundai Elantra 2024 termasuk penambahbaikan eksterior dan interior, ciri keselamatan canggih, dan pelbagai teknologi berfaedah, untuk pengalaman memandu yang dipertingkat.

Sidang akhbar YouTube Hyundai Sonata dan Elantra 2024

“Hyundai kekal komited kepada segmen sedan dengan menawarkan pelanggan pengalaman memandu yang dinamik dengan model Sonata dan Elantra kami yang dikemas kini dengan indah,” kata Randy Parker, Ketua Pegawai Eksekutif, Hyundai Motor America. “Dengan bahasa reka bentuk pemenang anugerah dan minat terhadap prestasi, Hyundai gembira memperkenalkan dua sedan yang disegarkan ini di Florida Selatan.”

Program Pelajar Teknikal Institut Prestasi Hyundai
Hyundai mengukuhkan komitmennya kepada pertumbuhan mampan melalui pelancaran Program Pelajar Teknikal Institut Prestasi Hyundai, dengan acara rendam jenama dan perekrutan, semasa Pameran Auto Antarabangsa Miami. Para pelajar dari kolej teknikal dan sekolah tinggi Florida Selatan telah dijemput untuk memperkukuh akar bakat yang tersedia untuk dealer Hyundai tempatan. Kerjasama Hyundai Motor America dengan sekolah tempatan dan dealer Hyundai bertujuan untuk mewujudkan perkongsian asas dan menangani kekurangan juruteknik.

“Hyundai berbangga dapat membantu meningkatkan peluang kerjaya dalam bidang teknikal di seluruh Miami-Dade, Broward dan Palm Beach untuk pelajar sekolah tinggi dan kolej melalui pelancaran program rendam jenama dan perekrutan kami,” kata Emanue’l King, pengurus kanan, Program Latihan Teknikal, Hyundai Motor America. “Wira yang tidak ternilai di sebalik pintu bengkel yang bertanggungjawab terhadap keselamatan dan kepuasan pelanggan sangat dihargai di Hyundai dan kami berusaha menjadi jenama pilihan mereka ketika memilih laluan kerjaya masa depan mereka.”

Miami International Auto Show berlangsung di Pusat Konvensyen Miami Beach dan dibuka pada Jumaat, 1 September pada hujung minggu Hari Buruh dan berlangsung hingga 10 September. Selain melawat paparan Hyundai, para hadirin boleh menyertai perjalanan ujian di IONIQ 5 dan IONIQ 6 di litar ujian EV.

Hyundai Motor America
Hyundai Motor America memberi tumpuan kepada ‘Kemajuan untuk Kemanusiaan’ dan penyelesaian mobiliti pintar. Hyundai menawarkan rangkaian kenderaan berteknologi tinggi kepada pengguna Amerika Syarikat termasuk kereta, SUV, dan kenderaan elektrifikasi. Lebih 724,000 kenderaan kami dijual di AS pada tahun 2022, dan hampir separuh daripadanya dibina di Hyundai Motor Manufacturing Alabama. Untuk maklumat lanjut, layari www.HyundaiNews.com.


Hyundai Motor America.  (PRNewsFoto/Hyundai Motor America) (PRNewsfoto/Hyundai Motor America)

SUMBER Hyundai Motor America