IDEAYA Biosciences akan Menyertai Acara Hubungan Pelabur September 2023 Yang Akan Datang

SOUTH SAN FRANCISCO, Calif., 5 Sept. 2023 — IDEAYA Biosciences, Inc. (NASDAQ: IDYA), sebuah syarikat onkologi perubatan presisi yang komited kepada penemuan dan pembangunan terapeutik disasarkan, mengumumkan penyertaannya dalam acara hubungan pelabur yang akan datang.

Persidangan BioPharma Citi ke-18 TahunanRabu, 6 September 2023 pada 1:00 PM ET

Penyertaan Panel Onkologi Disasarkan oleh Paul Stone, Ketua Pegawai Kewangan, dianjurkan oleh Yigal D. Nochomovitz, Ph.D., Pengarah, Penganalisis Biotek SMid Cap.

Persidangan Global Healthcare Morgan Stanley ke-21 TahunanIsnin, 11 September 2023 pada 10:40 AM ET

Sesi bual bicara dengan Yujiro S. Hata, Ketua Pegawai Eksekutif, dianjurkan oleh Ryuk Byun, MD, Pengarah Eksekutif.

Siaran audio langsung acara persidangan, seperti yang dibenarkan oleh tuan rumah persidangan, akan tersedia di bahagian “Investors/News and Events/Investor Calendar” laman web IDEAYA di https://ir.ideayabio.com/events dan/atau melalui tuan rumah persidangan. Rakaman siaran yang tersedia akan boleh diakses selama 30 hari selepas acara langsung.

Mengenai IDEAYA Biosciences

IDEAYA ialah sebuah syarikat perubatan presisi onkologi yang komited kepada penemuan dan pembangunan terapeutik disasarkan untuk populasi pesakit yang dipilih menggunakan diagnostik molekul. Pendekatan IDEAYA mengintegrasikan keupayaan dalam mengenal pasti dan mengesahkan penanda translasi dengan penemuan dadah untuk memilih populasi pesakit yang paling mungkin mendapat manfaat daripada terapeutik sasarannya. IDEAYA sedang mengaplikasikan keupayaan penyelidikan awal dan penemuan dadahnya kepada kemandirian sintetik – yang mewakili kelas baru yang muncul daripada sasaran perubatan presisi.

Pernyataan Masa Depan

Siaran akhbar ini mengandungi pernyataan masa depan, termasuk, tetapi tidak terhad kepada, pernyataan berkaitan penyertaan dan/atau pembentangan di acara-acara hubungan pelabur tertentu. IDEAYA tidak mengambil sebarang kewajipan untuk mengemas kini atau menyemak semula sebarang pernyataan masa depan. Untuk penerangan lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza daripada yang dinyatakan dalam pernyataan masa depan ini, serta risiko yang berkaitan dengan perniagaan IDEAYA secara umum, sila lihat Laporan Triwulanan terkini IDEAYA pada Borang 10-Q yang difailkan pada 10 Ogos 2023 dan sebarang laporan semasa dan berkala yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS.

Hubungi Pelabur dan MediaIDEAYA BiosciencesPaul StoneKetua Pegawai Kewanganinvestor@ideayabio.com

SUMBER IDEAYA Biosciences, Inc.