Isetan Mitsukoshi Holdings dan Nomura Real Estate Development Adakan Majlis Pembukaan Rasmi pada 21 Julai untuk “MITSUKOSHI BGC,” Kemudahan Komersial di Manila, Filipina

Real Estate08 ridofranz 1 Isetan Mitsukoshi Holdings dan Nomura Real Estate Development mengadakan Majlis Pembukaan Rasmi pada 21 Julai untuk

TOKYO, 29 Ogos 2023 — Isetan Mitsukoshi Holdings Ltd. dan Nomura Real Estate Development Co., Ltd., kedua-duanya berpusat di Tokyo, mengadakan majlis pembukaan rasmi pada 21 Julai untuk “MITSUKOSHI BGC,” sebuah pusat membeli-belah yang merupakan sebahagian daripada projek pembangunan bercampur kediaman dan komersial berskala besar yang dijalankan dengan kerjasama rakan kongsi utama pemaju Filipina Federal Land, Inc., di Manila, Filipina.

Imej: https://kyodonewsprwire.jp/release/202308238345?p=images

Majlis itu diadakan dalam suasana yang menyentuh sedikit “matsuri” musim panas Jepun. Acara itu termasuk persembahan gendang Jepun serta persembahan kaligrafi Jepun. Berdasarkan konsep “NEXT MANILA LIFESTYLE,” MITSUKOSHI BGC akan terus berusaha menjadikan pusat membeli-belah itu sebagai tempat yang memperkayakan kehidupan harian pengunjung dan penduduk menara kediaman.

Ucapan pembukaan rasmi

– Toshiyuki Hosoya, Pengarah, Presiden dan CEO, Isetan Mitsukoshi Holdings
“Saya ingin menyampaikan penghargaan yang paling dalam kepada semua atas usaha dalam projek ini. Tahun ini menandakan ulang tahun ke-350 Mitsukoshi. Sejak penubuhannya pada 1673, Mitsukoshi terus melakukan inovasi untuk memperkayakan kehidupan harian pelanggan kami. Dasar kami dicirikan oleh dua ciri: keramahan (prinsip pelanggan diutamakan) dan perkongsian (hubungan menang-menang), dan di Filipina, kami akan mengekalkan falsafah perniagaan ini untuk pelanggan dan rakan perniagaan kami. Saya pasti bahawa sensasi baru akan muncul apabila anda melawat MITSUKOSHI BGC selepas menikmati pengalaman membeli-belah di kedai serbaneka Mitsukoshi dan Isetan di Jepun. Saya berharap anda akan berkongsi kepercayaan kami bahawa kami mencadangkan sebuah budaya, bukan produk.”

Eiji Kutsukake, Pengerusi dan Pengarah Nomura Real Estate Holdings, Inc.
“Kami menyertai projek ini kerana saya terpesona dengan pertemuan pada tahun 2015 dengan Encik Alfred V. Ty dan semangatnya terhadap projek ini serta kuasa Filipina yang semakin meningkat, dan kami telah bekerja pada projek ini dengan kepercayaan bahawa pengetahuan dan kepakaran kami yang dibina di Jepun boleh digunakan di luar negara. Saya gembira dengan projek ini di Filipina; sebagai contoh, kami akhirnya mengadakan majlis pembukaan rasmi selepas lapan tahun usaha; kami memenangi beberapa anugerah untuk projek kediaman kami dalam beberapa tahun kebelakangan ini; jualan menara kediaman terakhir telah bermula dan sedang berjalan dengan lancar. Kami akan berusaha untuk membolehkan MITSUKOSHI BGC mewujudkan kedudukan unik sebagai entiti Jepun, mendapatkan kebiasaan di kalangan penduduk tempatan, dan menyumbang secara meluas kepada pembangunan BGC dan kawasan-kawasan lain di seluruh Filipina.”

Untuk butiran lanjut mengenai aktiviti pembukaan rasmi, layari:
https://kyodonewsprwire.jp/attach/202308238345-O1-36DZHKvB.pdf

Mengenai kemudahan:
https://kyodonewsprwire.jp/attach/202308238345-O2-aD3QY6Li.pdf

Laman web rasmi
Isetan Mitsukoshi Holdings: https://www.imhds.co.jp/en/index.html

Nomura Real Estate Development: https://www.nomura-re.co.jp/english/

SUMBER Isetan Mitsukoshi Holdings Ltd., Nomura Real Estate Development Co., Ltd.