J.P. Morgan Wealth Management’s Eric Tepper Dianugerahkan Anugerah Kepimpinan Semangat V.I.S.I.O.N. AAAA atas Komitmen terhadap Kepelbagaian

15 1 J.P. Morgan Wealth Management's Eric Tepper Honored with AAAA Spirit of the V.I.S.I.O.N. Leadership Award for Commitment to Diversity

Encik Tepper dihormati atas kejayaannya dalam mengambil, mempromosikan, dan menyokong penasihat kewangan Amerika Afrika/Kulit Hitam

WASHINGTON, 15 Sept. 2023 – Persatuan Penasihat Kewangan Amerika Afrika (“AAAA” atau “Persatuan”), sebuah pertubuhan keahlian bukan untung penasihat kewangan Amerika Afrika dan profesional industri pengurusan kekayaan lain, menghormati Eric Tepper, Ketua Pegawai Eksekutif Pengurusan Kekayaan Chase, dengan ‘Anugerah Semangat V.I.S.I.O.N. 2023’ di Persidangan Tahunan V.I.S.I.O.N. 2023 di National Harbor, Maryland.

Anugerah Semangat V.I.S.I.O.N. [Nilai. Impak. Kejayaan. Pengaruh. Mengoptimumkan. Sekarang.] mengiktiraf pemimpin dalam komuniti pengurusan kekayaan dan aset yang telah mendedikasikan diri mereka untuk mempromosikan kepelbagaian etnik, khususnya Amerika Afrika/Kulit Hitam dalam industri.

Encik Tepper menyelia ribuan penasihat kewangan dan pemimpin di cawangan Chase di 48 negeri yang menyokong pelanggan di komuniti tempatan mereka. Pengurusan Kekayaan J.P. Morgan komited untuk merekrut dan mengekalkan penasihat pelbagai latar belakang dan, pada tahun 2021, mengumumkan matlamatnya untuk mengambil 300 penasihat Kulit Hitam, Hispanik, dan Latino menjelang tahun 2025. Awal tahun ini, Encik Tepper dan pasukannya menganjurkan Persidangan Penasihat Kulit Hitam Pengurusan Kekayaan J.P. Morgan kedua, yang mengumpulkan lebih daripada 300 penasihat, pemimpin, dan eksekutif untuk berhubung, membina komuniti, dan belajar bagaimana untuk mengembangkan perniagaan mereka.

“Kepelbagaian bukan sekadar ‘elok untuk dimiliki’; ia adalah ‘mesti ada’, tetapi ia memerlukan komitmen dan kerja keras. Saya percaya Pengurusan Kekayaan J.P. Morgan adalah tempat terbaik untuk bekerja. Jika anda mahu membina amalan yang berjaya sebagai penasihat kewangan atau pengurus, datang bekerja dengan kami. Anda akan didengar, dan kami akan membantu anda membangunkan kerjaya anda,” kata Encik Tepper. “Ini adalah suatu penghormatan untuk menerima anugerah ini daripada AAAA. Kami masih perlu melakukan lebih banyak kerja untuk menjadikan industri kami boleh diakses dan inklusif untuk semua orang. Kami komited untuk meneruskan kerja penting itu dan menyokong penasihat dan pemimpin Amerika Afrika/Kulit Hitam.”

Persatuan Penasihat Kewangan Amerika Afrika (“AAAA” atau “Persatuan”) adalah sebuah pertubuhan keahlian bukan untung untuk penasihat kewangan Amerika Afrika dan profesional industri pengurusan kekayaan yang berkaitan.

“Ia memerlukan kepimpinan yang konsisten dan bermatlamat untuk mencapai perubahan sebenar,” kata LeCount Davis, MBA, CFP®, pengasas AAAA. “Eric telah menunjukkan kepimpinan sebenar dalam industri kami dan telah lama menjadi juara kepelbagaian. Dia telah menetapkan contoh yang saya harap pemimpin industri lain akan ikuti.”

Mengenai Persatuan Penasihat Kewangan Amerika Afrika (AAAA)

Sebuah pertubuhan keahlian bukan untung untuk penasihat kewangan Amerika Afrika dan profesional berkaitan, Persatuan Penasihat Kewangan Amerika Afrika (AAAA) dicipta untuk menangani keperluan dan kebimbangan Profesional Kewangan Amerika Afrika. AAAA bekerjasama dengan pemimpin akademik di HBCU yang menyokong program ijazah perancangan kewangan, badan perundangan dan kawal selia, firma perkhidmatan kewangan dan organisasi kepentingan pengguna. AAAA memupuk nilai perancangan kewangan dan memajukan profesi perancangan kewangan.

Kontak Media
Joseph Kuo atau Elizabeth Shim
Haven Tower Group LLC
424 317 4851 atau 424 318 4861
jkuo@haventower.com atau eshim@haventower.com

SUMBER Persatuan Penasihat Kewangan Amerika Afrika