Jereh Umumkan Penyelesaian Ujian Medan yang Ketat bagi Unit Peretakan Elektriknya

HOUSTON, 7 Sept. 2023 – Jereh mengumumkan penyelesaian berjaya ujian medan yang ketat bagi IntelliFrac – unit memecah bijih elektriknya. Teknologi pemecahan hidraulik yang canggih ini mewakili lompatan besar dalam menangani permintaan industri yang semakin meningkat untuk operasi yang lebih bersih, cekap dan kos efektif.

Ujian medan, yang dijalankan di salah satu wilayah syal minyak terkemuka AS bermula pada Mei 2023, meletakkan IntelliFrac pada ujian muktamad. Unit itu berfungsi dengan lancar merentasi banyak pad, mengumpul lebih daripada 1200 jam operasi, menunjukkan ketahanan dan kebolehpercayaannya, walaupun dalam keadaan medan yang paling teruk.

Perisian kawalan dan perolehan data Jereh, menyediakan pemantauan masa nyata dan kawalan tepat ke atas proses pemecahan. Memastikan prestasi optimum dan tahap keselamatan operasi tertinggi sepanjang ujian medan.

IntelliFrac boleh beroperasi pada pelbagai sumber elektrik, termasuk penjana kuasa turbin gas dan enjin gas bolak-balik. Apabila dipasangkan dengan kuasa grid, ia tidak menghasilkan sebarang pelepasan, menjadikannya penyelesaian yang serba boleh dan mesra alam.

Ujian medan IntelliFrac yang berjaya ini menandakan tonggak penting dalam usaha mendapatkan operasi yang lebih bersih, cekap dan kos efektif dalam industri minyak dan gas. Ia menunjukkan komitmen Jereh untuk membangunkan teknologi inovatif bagi menyelesaikan kesakitan dan cabaran yang dihadapi industri, dan bukan sahaja memenuhi keperluan operasi industri, malah juga melindungi alam sekitar.

SUMBER Jereh Group