Knightscope Menutup Kontrak 7 Robot dengan Syarikat Farmaseutikal New York

K5 K1 KSCP Knightscope Closes 7-Robot Contract with New York Pharmaceutical Company

Roadshow Robot tiba di Persidangan Global Security Exchange (GSX) di Dallas 11-13 September

MOUNTAIN VIEW, Calif.–31 Ogos 2023–Knightscope, Inc. [NASDAQ:KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”), peneraju utama dalam pembangunan robot keselamatan autonomi dan sistem komunikasi kecemasan lampu biru, hari ini mengumumkan kontrak robot baharu 7 dengan sebuah syarikat bioteknologi awam yang mencipta, membangunkan, dan mengkomersialkan ubat-ubatan yang mengubah kehidupan untuk orang dengan penyakit serius. Pelanggan baharu Syarikat melanggan satu K5 Autonomous Security Robot (“ASR”) yang ditugaskan untuk meronda tempat letak kereta 4 tingkat dan enam K1-Tower ASRs yang akan mengawasi pintu masuk bangunan, kawasan terbuka dan tempat letak kereta di seluruh kampus korporat.

Rantaian bekalan farmaseutikal yang selamat dan tangguh di Amerika Syarikat adalah cara terbaik untuk memastikan pesakit AS dan sistem penjagaan kesihatan mempunyai akses ke bekalan ubat kritikal yang konsisten dan boleh diharap. Di puncak rantaian bekalan adalah kampus korporat farmaseutikal yang memerlukan program keselamatan dan keamanan berlapis kukuh yang serupa dengan yang diterangkan dalam blog Knightscope baru-baru ini. Dan menurut Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH), melindungi integriti rantaian bekalan itu adalah kritikal untuk menyediakan ubat yang bebas dari pencemaran (ubat palsu, substandard atau tidak diluluskan), menjadikannya selamat untuk kegunaan pesakit. Teknologi Knightscope akan membantu melindungi bahan dan harta intelek yang sedang dibangunkan di kemudahan canggih ini serta kakitangan yang membantu orang hidup lebih sihat.

KETAHUI LEBIH LANJUT

Perkhidmatan ASR Knightscope dan produk komunikasi kecemasan terkemuka industri membantu melindungi tempat di mana orang tinggal, bekerja, belajar dan lawati dengan lebih baik. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sistem Komunikasi Kecemasan Lampu Biru Knightscope atau Robot Keselamatan Autonomi, buku panggilan penemuan atau demonstrasi sekarang di www.knightscope.com/discover.

JIKA ANDA TERLEPAS

Roadshow Robot Knightscope akan mendarat di Dallas, TX, dari 11 hingga 13 September 2023, di Persidangan Global Security Exchange (“GSX”) 2023. Roadshow akan dibuka di luar pintu masuk utama pusat konvensyen (sisi utara di Laluan Rendah A/B) semasa waktu pameran acara.

GSX dibawa kepada anda oleh ASIS International – organisasi keahlian terbesar di dunia untuk profesional pengurusan keselamatan – dan secara langsung menyokong pentadbiran pensijilan, piawaian, dan garis panduan industri yang layak mendapatkan CPE. Industri keselamatan berhimpun di GSX untuk terus dimaklumkan, berhubung, dan bersedia melalui pendidikan yang layak mendapatkan CPE, acara rangkaian dan akses ke teknologi terkini seperti yang dipamerkan di Roadshow Robot Knightscope.

Roadshow Robot adalah acara pengalaman interaktif yang menarik, membolehkan pelanggan potensial dan orang ramai untuk mengambil bahagian dalam demonstrasi yang diketuai pakar dalam “pod” ala angkasa lepas berhawa dingin di mana para hadirin boleh mengalami teknologi pemanduan kendiri, elektrik yang sudah membantu melindungi tempat di mana orang tinggal, bekerja, belajar dan lawati dari Hawaii hingga Texas hingga Pennsylvania. Para pengunjung akan dapat berinteraksi secara langsung dengan Robot Keselamatan Autonomi, menguji telefon kecemasan lampu biru, dan melihat antara muka pengguna Pusat Operasi Keselamatan Knightscope (KSOC) secara langsung.

Tonton video ringkas Roadshow Robot di Tesla Takeover di sini.

Roadshow Robot adalah percuma untuk semua orang. Mereka yang ingin menjadualkan masa untuk mendapatkan perhatian satu lawan satu boleh buku lawatan Pod di sini.

Mengenai Knightscope

Knightscope adalah syarikat teknologi keselamatan awam canggih yang membina robot keselamatan sepenuhnya autonomi dan sistem komunikasi kecemasan lampu biru yang membantu melindungi tempat di mana orang tinggal, bekerja, belajar dan lawati. Cita-cita jangka panjang Knightscope adalah untuk menjadikan Amerika Syarikat negara paling selamat di dunia. Ketahui lebih lanjut tentang kami di