Kreatif Kumpulan Dinamakan ke Senarai CMI 25 MeetingsNet 2023

30 Creative Group Named to the 2023 MeetingsNet CMI 25 List

Sekali lagi, Creative Group telah dinamakan dalam senarai CMI 25 MeetingsNet syarikat Perjalanan Insentif dan Mesyuarat Terbesar AS.

TORONTO, 1 Sept. 2023 /CNW/ — Creative Group mengumumkan hari ini bahawa ia telah dinamakan dalam senarai CMI 25 MeetingsNet 2023, yang mengiktiraf syarikat pengurusan perjalanan insentif dan mesyuarat perkhidmatan penuh terbesar yang memberi tumpuan kepada pasaran korporat AS.


Creative Group Let's Thrive. (PRNewsfoto/Creative Group, Inc.)

Laporan tahunan daripada MeetingsNet, sebuah majalah digital dan laman web yang didedikasikan kepada industri mesyuarat dan insentif, adalah sumber rujukan utama bagi syarikat-syarikat yang mencari rakan perancangan berpengalaman. Secara keseluruhan, syarikat-syarikat dalam senarai CMI 25 2023 melaporkan melaksanakan hampir 85,000 mesyuarat korporat dan hampir 3,000 program perjalanan insentif pada tahun 2022.

“Jumlah mesyuarat yang ditangani pada tahun 2022 adalah di bawah tahap yang dilihat sebelum pandemik, tetapi mewakili pemulihan yang menakjubkan dari tahun 2021,” kata Pengarang Kandungan MeetingsNet Sue Hatch. “Contohnya, bilangan malam bilik median yang ditempah untuk mesyuarat dan perjalanan insentif melompat dari 26,761 pada tahun 2021 kepada 138,894 pada tahun 2022. Syarikat-syarikat ini bukan sahaja bertahan—mereka berkembang, berinovasi, dan membina perkongsian untuk mendorong kejayaan dalam keadaan pasaran baru hari ini. Laporan CMI 25 termasuk statistik mengenai jumlah perniagaan, berita ringkas syarikat, dan ulasan eksekutif, memberi pembaca gambaran mengenai fokus, kekuatan, dan saiz firma pihak ketiga utama ini.”

“Kami berbangga menjadi sebahagian daripada senarai CMI 25 sebagai bukti tahun luar biasa yang kami alami pada tahun 2022,” kata Janet Traphagen, Presiden, Creative Group. “Pengiktirafan ini terus memupuk semangat kami untuk terus mereka pengalaman yang tidak dapat dilupakan untuk para pelanggan kami.”

Senarai CMI 25 diterbitkan dalam isu Majalah Digital MeetingsNet September/Oktober 2023 (http://www.meetingsnet.com/digital-edition), dan di www.meetingsnet.com.

Para editor MeetingsNet memilih syarikat-syarikat CMI 25 2023 berdasarkan beberapa faktor, termasuk jumlah mesyuarat secara langsung dan program perjalanan insentif yang dikendalikan pada tahun 2022 dan jumlah total malam bilik yang diwakili oleh mesyuarat dan insentif tersebut. Mereka juga mempertimbangkan jumlah pekerja sepenuh masa, jumlah mesyuarat maya yang dilaksanakan, dan peratusan pendapatan syarikat 2022 yang berasal dari mengatur mesyuarat dan insentif korporat berbanding mesyuarat persatuan atau sumber lain.

Mengenai Creative Group

Creative Group ialah syarikat perkhidmatan penuh mesyuarat, insentif dan pengiktirafan yang menyampaikan hasil perniagaan dengan mengilhamkan orang untuk berkembang. Sebagai pemimpin industri, Creative Group sebelum ini telah dianugerahi anugerah Society for Incentive Travel Excellence (SITE) dan Anugerah CMI 25, yang mengiktiraf 25 syarikat pengurusan mesyuarat dan insentif paling berpengaruh di AS.

Creative Group ditubuhkan pada tahun 1970 dan telah berkhidmat kepada pelanggan dalam perkhidmatan kewangan, sains hayat, insurans, pembuatan, runcit, teknologi, automotif dan perhotelan. Menggaji lebih daripada 200 orang, syarikat itu beribu pejabat di Schaumburg, Illinois, dan mempunyai pejabat di Detroit, San Francisco, Appleton, Wisconsin dan Toronto, Kanada. Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai Creative Group, sila layari http://www.creativegroupinc.com.

SUMBER Creative Group Canada