Laporan Baharu Ramalkan Pertumbuhan Pesat dalam Pasaran Pengurusan Makanan Digital Global: BCC Research LLC

Menurut penganalisis BCC Research, kemajuan dalam pengurusan makanan digital akan menjimatkan restoran dan outlet perkhidmatan makanan lain sehingga 20% daripada perbelanjaan operasi mereka.

BOSTON, 28 Ogos 2023 – Purata restoran di AS membuang 50,000 paun makanan setiap tahun, membawa kepada pembaziran kewangan dan pelepasan metana yang tidak perlu. Perkhidmatan pengurusan makanan digital boleh mengurangkan pembaziran ini sebanyak 10-20% dengan menyediakan penjejakan inventori masa nyata, pengurusan resipi automatik, perancangan menu dioptimumkan, dan wawasan pembelian berasaskan data.


BCC Research (PRNewsfoto/BCC Research LLC)

Pengurusan makanan tradisional memerlukan tenaga kerja yang besar untuk pengurusan inventori, penciptaan resipi, perancangan menu, interaksi pelanggan, dan lain-lain. Peralihan ke pengurusan makanan digital meningkatkan ketepatan, kelajuan, dan wawasan.

Dalam laporan BCC, Global Digital Food Management Market, penganalisis BCC meramalkan pertumbuhan pasaran untuk pengurusan makanan digital mengikut aplikasi dan rantau geografi untuk lima tahun akan datang.

Para penganalisis menjangkakan pasaran akan berkembang daripada $1.75 Bilion pada 2022 ke
$4.48 Bilion pada 2028 pada kadar pertumbuhan tahunan terkompaun (CAGR) 17.2%.

Para penganalisis meramalkan pertumbuhan produk untuk pengurusan inventori, pembangunan produk, dan pemasaran. Mereka menyegmen pasaran mengikut rantau geografi, merangkumi pasaran Amerika Utara yang secara tradisinya kukuh, rantau APAC, dan Eropah.

95% penyedia perkhidmatan dalam ruang pengurusan makanan digital adalah permulaan. Penganalisis BCC menonjolkan inovator dalam bidang ini, seperti Agilysys, Apicbase, dan Tastewise Technologies.

Para penganalisis membincangkan penyelesaian yang paling pesat berkembang dan yang paling mendapat perhatian daripada pelabur Malaikat dan modal teroka.

Para penganalisis menerangkan bagaimana kecerdasan buatan dan pembelajaran mesin mentransformasikan pengurusan makanan.

Untuk maklumat lanjut atau untuk membuat pembelian, sila hubungi info@bccresearch.com.

Muat Turun Gambaran Laporan

Nama Laporan: Global Digital Food Management Market (IFT288A)

Pautan Laporan: https://www.bccresearch.com/market-research/information-technology/digital-food-management-market.html

Koleksi / Tegak: Perdagangan / Teknologi Maklumat

Penulis: Nakerikanti Harish

Nombor Pendaftaran Syarikat: 2293034

Mengenai BCC Research

BCC Research menyediakan pengukuran dan penilaian objektif peluang pasaran dengan laporan penyelidikan pasaran terperinci. Matlamat penganalisis industri berpengalaman kami adalah untuk membantu anda membuat keputusan perniagaan yang bermaklumat, bebas daripada hingar dan gempak.

Hubungi Kami

Ibu Pejabat Korporat:
BCC Research LLC
49 Walnut Park, Bangunan 2
Wellesley, MA 02481, AS
info@bccresearch.com,
+1 781-489-7301

Data dan analisis yang diekstrak daripada siaran akhbar ini mesti disertakan dengan penyataan yang mengenal pasti BCC Research LLC sebagai sumber dan penerbit. Untuk pertanyaan media, e-mel press@bccresearch.com atau lawati www.bccresearch.com/media untuk meminta akses kepada perpustakaan penyelidikan pasaran kami.

Logo: https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/08/42f8094a-bcc_research_logo.jpg

SUMBER BCC Research