Living Vehicle: Kemewahan Bertemu Liar – Model 24 Kaki Baharu Memperluas HD Lineup

SANTA BARBARA, Calif., 29 Ogos 2023 — Bayangkan melarikan diri ke alam semula jadi, terjaga dari kesunyian yang tenang namun dibaluti dengan kenyamanan yang tiada tandingan – semuanya dikuasakan oleh matahari. Living Vehicle, pelopor dalam pengembaraan mewah off-grid, dengan bangganya memperkenalkan model HD24, tambahan terbaru kepada Siri HD.


Living Vehicle HD24 all-electric luxury trailer

HD24 mendefinisikan semula perjalanan mewah. Jumlah peralatan pengembaraan, bekalan, dan ruang storan keseluruhan adalah menakjubkan.

Tempat perlindungan elektrik ini melambangkan masa depan perjalanan: menggabungkan daya tarikan pengembaraan liar dengan kemewahan tanpa kompromi, bebas daripada utiliti tradisional. Model 24 kaki yang baru membawa semua keupayaan dan ciri-ciri kapal induk syarikat HD30, tetapi dalam pakej yang lebih kecil dan lincah.

Joanna Hofmann, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Kreatif Living Vehicle, berkongsi bagaimana model baru ini adalah tambahan sempurna kepada susunan HD. “Siri HD kini menawarkan suite model yang membayangkan semula kehidupan off-grid. Lebih daripada sekadar pengembaraan, ia mewakili cara meningkatkan pengalaman dunia: perpaduan alam liar mentah dan kemewahan tanpa tandingan, semuanya tanpa mengikat anda kepada peradaban.”

Perincian Utama:

  • Pengembaraan Kuasa Matahari: Manfaatkan matahari untuk menjalankan peralatan berkelas tinggi, menikmati pendingin hawa off-grid, dan banyak lagi. Kekal bersemangat dan terus tidak bersambung dari sambungan RV, berkat sistem tenaga 72 kWh yang kukuh dan All-Solar-Roof.
  • Kekenyamanan dalam Apa Jua Iklim: Berani suhu dari -4°F hingga 120°F dengan sistem HVAC mini split penyongsang dua zon industri pertama.
  • Ruang Anda, Peraturan Anda: Sesuaikan ruang anda dengan pilihan seperti King Bedroom Suite atau Creative Studio dengan HD 30 atau gear locker boleh ubah 5′ x 8′ dengan HD 24.
  • Air Segar dalam Perjalanan: Hasilkan sehingga 5 gelen air tulen setiap hari dengan teknologi Air-Dari-Udara yang mencabar, mengekstrak kelembapan dari udara.

Ilham daripada kapal pesiar mewah, model HD dengan mudah menggabungkan kenyamanan dengan keupayaan. “Bagi pemilik Living Vehicle, HD sama dengan mengalami kapal pesiar kelas tinggi, direka untuk ekspedisi dan perjalanan berasaskan darat,” Matthew Hofmann, CEO Living Vehicle, menerangkan. “LV ideal bagi mereka yang ingin memulakan perjalanan berminggu-minggu ke ladang atau tanah milik persendirian, menikmati perjalanan memancing terbang, mendaki yang mengujakan, atau hanya mengambil masa untuk mencari ketenangan dalam alam semula jadi.”

Living Vehicle lebih daripada sekadar pengembaraan; ia adalah pelarian mudah alih 5 bintang. Dengan pelbagai peringkat trim dan banyak pilihan penyesuaian, ia menawarkan pengalaman perjalanan yang tiada tandingannya. Reka bentuk kelas tinggi bertemu kualiti tanpa tandingan, memastikan setiap perjalanan sememorabah destinasi.

HD24 Padat dan Mewah

Menawarkan reka bentuk saiz sedar untuk perjalanan yang lebih serba boleh, HD24 dilengkapi dengan almari kelengkapan yang berfungsi ganda sebagai syurga pengembara atau ruang kerja nomad digital. Sempurna untuk pasangan yang mahu unit yang lebih kecil tetapi memaksimumkan jumlah kelengkapan yang boleh mereka bawa bersama.

Matthew meringkaskannya, HD24 mendefinisikan semula perjalanan mewah. Almari berjalan masuk Saiz Kediaman 5′ x 8′ tidak terdengar dalam pengembaraan padat. Jumlah peralatan pengembaraan, bekalan, dan ruang storan keseluruhan adalah menakjubkan.”

Ketersediaan: Sekeping karya seni berfungsi, setiap Living Vehicle dibina khas mengikut keperluan dan keinginan pelanggan. Pengeluaran terhad yang tinggal untuk siri Pengeluaran HD pada tahun 2024, dilengkapi dengan baik dari $299,995.

Mengenai Living Vehicle: Ditubuhkan pada tahun 2017, Living Vehicle menghasilkan ruang hidup mewah yang membolehkan anda meneroka, hidup dan berkembang di luar grid. Mencapai pensijilan TRA Green RV tertinggi, model Living Vehicle 2024 menegaskan semula status kelas atas mereka dalam perjalanan ekologi mewah.

Aset Media: Pautan imej resolusi tinggi dan video tersedia di sini

Nota: Untuk spesifikasi mendalam, lawati laman web Living Vehicle rasmi.


Living Vehicle® (PRNewsfoto/Living Vehicle Inc.)

SUMBER Living Vehicle