LUX SPEED MEMECAH TANAH DI PROJEK OAKVILLE DI ALEXANDRIA, VIRGINIA

63 LUX SPEED BREAKS GROUND AT THE OAKVILLE PROJECT IN ALEXANDRIA, VIRGINIA

FORT LAUDERDALE, Fla., 1 Sept. 2023 – Pada 9 Novemberth 2022, pemimpin dari Lux Speed dan Stonebridge Associates menghadiri majlis pecah tanah di projek Oakville yang terletak di Alexandria, Virginia. Lux Speed, penyedia perkhidmatan internet gentian optik terkemuka industri, akan membawa perkhidmatan internet kelajuan tinggi terkini ke Komuniti Oakville, khususnya ke bangunan apartmen kediaman pelbagai guna baharu. Oakville adalah pembangunan guna campuran yang akan merangkumi 572 unit apartmen baharu, 37,000 kaki persegi ruang runcit, 84 rumah mewah bandar dan kemudahan Perubatan dan Kecemasan Inova baharu.


Pictured: Shelby Fenton, David Cerniglia, Allison Hackel, Ed Repa

Teknologi komuniti pintar Lux Speed akan menyediakan penduduk di Oakville dengan perkhidmatan internet dan Wi-Fi komuniti terbaik yang tersedia di negara ini. Penduduk akan menerima bantuan daripada Pasukan Sokongan Teknikal domestik kelas dunia Lux Speed. Teknologi canggih Lux Speed menggunakan titik akses gred perusahaan yang terkini akan tersedia kepada semua orang di komuniti.

“Lux Speed berbesar hati menambah Pembangunan Segitiga Oakville ke portfolio pelanggan kami,” kata Michael Bertamini, CEO Lux Speed.

Fasa pertama Oakville dijangka diserahkan pada awal 2024 dengan tarikh siap keseluruhan projek dianggarkan pada musim panas 2024.

Mengenai Lux Speed

Lux Speed adalah pembekal internet pukal yang bekerja dengan Persatuan Pemilik Rumah, Persatuan Pemilik Kondominium dan Syarikat Pengurusan Harta untuk menyampaikan gentian ke rumah kelajuan cahaya dengan menggunakan teknologi terkini. Beribu pejabat di Fort Lauderdale, Florida, Lux Speed melayani Amerika Syarikat bersempadan dan merupakan pembekal perkhidmatan internet yang paling pesat berkembang di 23 buah negeri.


Lux Speed, Inc. (PRNewsfoto/Lux Speed)

SUMBER Lux Speed