Mabwell dan WuXi XDC Tandatangani Kerjasama Strategik ADC Jangka Panjang untuk Mempercepat Susunan Global Biologik Inovatif

SHANGHAI, 8 Sept. 2023 — Mabwell (688062.SH), sebuah syarikat biofarmaseutikal inovatif dengan rantaian industri keseluruhan, dan WuXi XDC, sebuah CRDMO global terkemuka, mengumumkan bersama bahawa mereka telah menandatangani LOI untuk kerjasama strategik jangka panjang tentang pelbagai projek ADC Mabwell.

Mabwell mempunyai pelbagai produk inovatif dalam kajian klinikal atau penyelidikan praklinikal melalui platform teknologi ADC dan keupayaan pembangunan CMC kelas dunia mereka. WuXi XDC akan membuat usaha lebih lanjut untuk mempercepatkan susun atur global R&D dan pengkomersialan Mabwell, pengurangan kos dan peningkatan kecekapan R&D melalui platform teknologi pengeluaran konjugat antibodi-ubat terkemuka dan keupayaan integrasi mereka.

Mengenai Mabwell

Mabwell (688062.SH) adalah syarikat biofarmaseutikal inovasi yang didorong dengan keseluruhan rantaian nilai industri farmaseutikal. Kami menyediakan terapi yang lebih berkesan dan boleh diakses serta ubat-ubatan inovatif untuk memenuhi keperluan perubatan global. Sejak 2017, sistem R&D maju yang merangkumi penemuan sasaran, penemuan awal, drugability, praklinikal, penyelidikan klinikal dan pembuatan transformasi telah ditubuhkan. Mabwell mempunyai 14 produk dalam pelbagai peringkat R&D berdasarkan enjin R&D kelas dunia dan terkini, termasuk 10 calon ubat baharu dan 4 biosimilar. Kami memberi tumpuan kepada bidang terapeutik onkologi, penyakit autoimun, gangguan metabolik, penyakit oftalmologi dan penyakit berjangkit, dan lain-lain. Daripada ini, 2 produk telah diluluskan dan dikomersialkan, 1 produk telah difailkan untuk kelulusan MA, 1 produk sedang dalam persediaan penyediaan, 2 produk berada dalam ujian penting. Kami juga telah melaksanakan 1 projek khas sains dan teknologi utama negara untuk “Pembangunan Ubat Baru Penting”, 2 projek untuk Program R&D Utama Negara, dan beberapa projek inovasi sains dan teknologi wilayah dan perbandaran. Kilang Taizhou Mabwell mempunyai keupayaan pembuatan dalaman yang kukuh mematuhi piawaian GMP antarabangsa yang dikawal selia oleh NMPA, FDA dan EMA, dan telah lulus Audit QP EU. Pangkalan pembuatan berskala besar yang terletak di Shanghai sedang dibina. Misi kami adalah “Meneroka Kehidupan, Manfaat Kesihatan” dan visi kami adalah “Inovasi, dari idea ke realiti”. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.mabwell.com.

Kenyataan Masa Depan

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan masa depan termasuk, tetapi tidak terhad kepada, potensi keselamatan, keberkesanan, semakan pengawalseliaan atau kelulusan dan kejayaan komersial calon produk kami dan yang berkaitan dengan pembangunan produk Syarikat, kajian klinikal, tonggak masa klinikal dan peraturan, peluang pasaran, kedudukan persaingan, kemungkinan atau anggapan hasil operasi masa depan, strategi perniagaan, potensi peluang pertumbuhan dan kenyataan lain yang bersifat ramalan. “Kenyataan pandangan ke hadapan” adalah kenyataan yang bukan fakta sejarah dan melibatkan sejumlah risiko dan ketidakpastian, yang boleh menyebabkan keputusan sebenar secara material berbeza daripada apa-apa hasil masa depan yang dinyatakan atau disiratkan dalam kenyataan pandangan ke hadapan.

Syarikat menasihati semua orang untuk tidak bergantung secara tidak wajar kepada mana-mana kenyataan pandangan ke hadapan tersebut, yang hanya merujuk pada tarikh siaran akhbar ini. Syarikat menafikan sebarang kewajipan, kecuali seperti yang dikehendaki secara khusus oleh undang-undang dan peraturan pihak berkuasa Saham yang berkenaan untuk secara awam mengemas kini atau menyemak semula mana-mana kenyataan tersebut untuk mencerminkan sebarang perubahan dalam jangkaan atau peristiwa, keadaan, atau keadaan yang mungkin mempengaruhi kebarangkalian bahawa keputusan sebenar akan berbeza daripada yang dinyatakan dalam kenyataan pandangan ke hadapan. Semua keterangan, angka dan andaian pandangan ke hadapan dalam siaran akhbar ini adalah terpakai untuk pernyataan ini.

SUMBER Mabwell