Mengapa Membeli Insurans Perjalanan Awal Boleh Memberi Anda Lebih Banyak Manfaat

MINNEAPOLIS, 11 Sept. 2023 – Musim percutian semakin hampir, para pelancong bersiap untuk membuat tempahan dan tempahan untuk salah satu masa perjalanan yang paling sibuk setahun. Yonder Travel Insurance menasihati pelancong untuk membeli insurans perjalanan awal. Kelebihan termasuk akses ke manfaat sensitif masa seperti perlindungan Pembatalan Untuk Sebarang Sebab, Pengecualian Keadaan Sedia Ada, dan perlindungan Kebankrapan Pembekal Perjalanan.

Salah satu kelebihan utama membeli insurans perjalanan awal adalah ketersediaan Pembatalan Untuk Sebarang Sebab (CFAR) perlindungan. Manfaat ini membolehkan pelancong membatalkan perjalanan mereka atas sebab-sebab yang biasanya tidak dilindungi oleh polisi standard. Walau bagaimanapun, perlindungan CFAR mesti dibeli dalam tempoh masa tertentu membuat pembayaran pertama atau deposit perjalanan anda. “CFAR menawarkan syarat pembatalan yang paling fleksibel di pasaran dan masih sangat diminta oleh banyak pelanggan,” kata Terry Boynton, pengasas bersama, dan presiden Yonder Travel Insurance.

Pengecualian Keadaan Sedia Ada adalah pertimbangan kritikal lain untuk pelancong dengan keadaan kesihatan yang mendasari. Kebanyakan polisi insurans perjalanan mengecualikan perlindungan untuk keadaan sedia ada kecuali polisi dibeli dalam jendela yang ditentukan, biasanya dalam 14 hari deposit perjalanan awal. “Anda juga mungkin perlu memastikan semua kos perjalanan yang tidak boleh dikembalikan di bawah insurans anda dan mesti mampu untuk melancong pada masa pembelian,” kata Boynton.

Perlindungan Kebankrapan Pembekal Perjalanan sangat relevan dalam landskap perjalanan hari ini, dengan syarikat menghadapi cabaran kewangan. Jika dibeli tak lama selepas menempah perjalanan, pelancong boleh memastikan mereka dilindungi jika syarikat penerbangan, kapal pesiar, atau operator lawatan mereka bankrap. Ini menyelamatkan mereka daripada potensi kerugian kewangan dan gangguan rancangan perjalanan mereka.

Kehidupan tidak dapat diramalkan, dan keadaan seperti penyakit tiba-tiba, kecemasan keluarga, atau cuaca buruk boleh memaksa pelancong membatalkan atau mengganggu perjalanan mereka. Membeli insurans perjalanan awal juga boleh melindungi kos perjalanan pelancong daripada dilucutkan, menawarkan pembayaran semula untuk perbelanjaan yang tidak boleh dikembalikan seperti tambang udara, penginapan, dan lawatan.

“Ribu-ribu pengguna di laman Yonder mendapatkan sebut harga untuk manfaat sensitif masa,” kata Boynton. “Penapis, alat perbandingan, dan pasukan pakar insurans perjalanan yang mesra di Yonder memudahkan mendapatkan perjalanan anda diinsuranskan dalam beberapa minit sahaja.”

Para pakar di Yonder Travel Insurance telah meneliti ratusan polisi dari penyedia insurans perjalanan terbaik di AS untuk memberikan cadangan insurans perjalanan terbaik untuk BAGAIMANA ANDA melancong.

Hubungi:
Meagan Palmer, Pengarah Pemasaran
(952-358-6459)
meagan@insureyonder.com

SUMBER Yonder Travel Insurance