METABORA SINGAPURA memulakan pra-pendaftaran global untuk projek penyertaan BORA “Skill Blitz”

  • METABORA SINGAPURA memulakan pra-pendaftaran global untuk “Skill Blitz” di Google Play, App Store dan Galaxy Store
  • Nama rasmi platform permainan disahkan sebagai “Skill Blitz” dan bukannya “BORABATTLE”
  • Gambar profil edisi terhad akan diberikan kepada pengguna baharu semasa pelancaran rasmi platform permainan

SINGAPURA, 10 Sept. 2023 – METABORA SINGAPURA (Presiden: Gyehan Song) mengumumkan pada 11hb bahawa platform permainan multiplayer PvP dalam talian “Skill Blitz” (dahulunya dikenali sebagai BORABATTLE), yang dibangunkan oleh Neptune, telah memulakan pra-pendaftaran global.

METABORA SINGAPORE memulakan pra-pendaftaran global untuk projek penyertaan BORA “Skill Blitz”

Dengan permulaan pra-pendaftaran, METABORA SINGAPURA mengesahkan nama platform permainan sebagai “Skill Blitz.”

Pengguna di seluruh dunia kini boleh mendaftar awal untuk Skill Blitz di Google Play, Galaxy Store dan App Store.

METABORA SINGAPURA juga merancang untuk menyediakan semua ahli baru dengan mata wang dan barangan dalam permainan, serta gambar profil edisi terhad, semasa pelancaran rasmi Skill Blitz.

“Skill Blitz” adalah projek bersama Neptune, Kakao Games, Mobirix dan METABORA, yang membentuk majlis tadbir urus BORA. Dalam Skill Blitz, pemain boleh bersaing dengan pemain lain dalam pelbagai permainan kasual seperti solitaire, bingo dan teka-teki, dan menukar mata wang & item dalam permainan yang diperoleh daripada permainan dengan BORA, MATIC dan USDC di Portal BORA.

Dalam projek bersama ini, Neptune bertanggungjawab untuk pembangunan aplikasi dan perkhidmatan, dan Kakao Games untuk pengendalian perkhidmatan. Di samping itu, METABORA menyokong infrastruktur teknologi blockchain, sementara Mobirix menyediakan kandungan hak milik & menyokong pemasaran global berdasarkan basis pengguna yang luas.

Untuk butiran lanjut mengenai proses pra-pendaftaran dan permainan yang ditawarkan dalam “Skill Blitz,” sila rujuk Notis yang dipaparkan di Portal BORA.

#LAMPIRAN
Notis mengenai pra-pendaftaran untuk “Skill Blitz” di Portal BORA: https://www.boraportal.com/play/notice/205

Kenyataan akhbar hubungan

Timbalan Ketua Seungmin Lee di METABORA / kelly.meta@metabora.io

Pengurus Dongwan Ha di METABORA / allen.meta@metabora.io

METABORA SINGAPURA

Sebagai anak syarikat METABORA, pembangun permainan kasual dan blockchain, dan pembangun platform blockchain BORA, METABORA SINGAPURA menyediakan permainan dan kandungan hiburan berasaskan blockchain mesra pengguna berdasarkan pelbagai pengalaman dalam pembangunan dan perkhidmatan.

Platform BORA dikaitkan dengan pelbagai rakan kongsi merentas industri yang mampu membawa perubahan dan kemajuan dalam tokenomik, kandungan dan teknologi blockchain, dan merangkumi pelbagai kandungan daripada permainan hingga hiburan kepada guild DAO melalui pelaburan dana ekosistem yang agresif dan perkongsian. Ia juga membangunkan perkhidmatan yang dioptimumkan untuk GameFi seperti perdagangan NFT, pertukaran token dan DeFi dengan menjalankan Portal BORA.

BORA adalah token permainan/hiburan kebangsaan dengan kecairan pasaran yang tinggi dan mengukuhkan akses pengguna dan perkhidmatan di luar negara dengan meningkatkan penyenaraian di bursa cryptocurrency global dan memperluaskan perkongsian.


(PRNewsfoto/BORANETWORK)

SUMBER METABORA SINGAPURA