Meyer Natural Foods umum persaraan eksekutif industri jangka panjang

2 9 Meyer Natural Foods mengumumkan persaraan eksekutif industri jangka panjang

LOVELAND, Colo., 31 Ogos 2023 — Meyer Natural Foods, penyedia terkemuka protein semula jadi dan organik, mengumumkan persaraan Steve Mellinger, selepas kerjaya yang luar biasa dalam industri daging. Naib Presiden Kanan Operasi Steve Mellinger akan bersara pada 1 September 2023, dengan lebih daripada 45 tahun dalam industri daging, dan akan terus membantu syarikat sebagai Perunding dengan terhad.

Steve Mellinger (tengah) dan keluarga Mellinger

Naib Presiden Kanan Operasi Meyer Natural Foods Steve Mellinger akan bersara pada 1 Sept, selepas lebih 45 tahun dalam industri daging.

Selama 13 tahun kebelakangan ini, Steve telah menunjukkan komitmen dan dedikasi yang tidak goyah terhadap operasi dan syarikat kami. Kerja keras dan sumbangannya sangat berharga dalam mewujudkan perkongsian strategik dan operasi jangka panjang, serta meningkatkan kejayaan organisasi secara keseluruhan.” kata John Keating, Ketua Pegawai Eksekutif. “Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Steve atas khidmat dan pencapaian beliau sepanjang menyertai Meyer Natural Foods. Dedikasi, kepakaran, dan kepimpinan beliau telah banyak mempengaruhi pertumbuhan dan kejayaan syarikat kami.

Mellinger menyertai Meyer Natural Foods pada tahun 2010, selepas 32 tahun sebagai Naib Presiden Operasi Daging di Cargill Beef. Kepakarannya dalam pengurusan loji di salah satu syarikat daging terbesar dan paling berjaya di negara ini mendorong visinya untuk menghidupkan semula dan mencipta semula rantaian bekalan untuk Meyer. “Hari ini, Meyer Natural Foods adalah syarikat yang sangat cekap dan berjaya, berkat sebahagian visi Steve.” kata Colin Kimberlin, yang telah bekerja secara langsung dengan Mellinger. Kimberlin kemudian bercakap tentang budaya yang dibina oleh Mellinger. “Steve sentiasa komited dalam membantu mentor orang dalam kerjaya mereka dan kehidupan mereka di luar pejabat. Saya akan mengingati beliau paling kerana persahabatan dan mentor beliau.

Untuk rancangan persaraannya, Mellinger, yang menetap di Wichita, Kansas, merancang untuk meluangkan lebih banyak masa bersama keluarga, terutamanya cucu-cucunya, di samping bermain golf.

Mengenai Meyer Natural Foods

Di Meyer Natural Foods, kami sentiasa percaya melakukan perkara dengan cara yang betul. Rasa luar biasa datang daripada piawaian yang tidak berkompromi. Kami dengan bangganya menamakannya The Meyer WayTM, dan kami telah mengamalkan kepercayaan kami selama lebih daripada 30 tahun. Meyer Natural Foods adalah pembekal protein semula jadi dan organik jangka panjang di bawah jenama Meyer Natural Angus, Laura’s Lean, Dakota Organic, Local Harvest, Kuro American Wagyu, dan Meyer Heritage Duroc Pork. Untuk ketahui lebih lanjut, layari www.meyernaturalfoods.com atau ikuti kami di LinkedIn di https://www.linkedin.com/company/meyer-natural-foods/.

SUMBER Meyer Foods Group, LLC