OKX Umumkan Bukti Simpanan Bulanan Berturutan Ke-10 Terkemuka Industri

  • Bukti Rizab Ogos PoR menunjukkan rizab USD$10.4 bilion dalam BTC, ETH dan USDT
  • Undian dalam talian menunjukkan 84% responden melihat laporan bulanan PoR sebagai penting dan 88% responden menyatakan ketelusan adalah faktor penting apabila memilih platform kripto

HONG KONG, 30 Ogos 2023OKX, sebuah syarikat teknologi Web3 dan pertukaran kripto global terkemuka, telah menerbitkan laporan Bukti Rizab (PoR) bulanan berturut-turut yang terbaik dalam industri bagi kali ke-10, menunjukkan baki USD$10.4 bilion dalam aset utama.

Untuk memperingati PoR berturut-turut ke-10, OKX telah menjalankan dua kaji selidik Twitter untuk mengukur sentimen komuniti dalam talian berkenaan kepentingan PoR dan ketelusan. Keputusan undian menunjukkan bahawa 84% responden berkata laporan bulanan PoR sama ada ‘agak penting’ atau ‘sangat penting’ dan 88% menyatakan bahawa ketelusan sama ada ‘agak penting’ atau ‘sangat penting’ apabila memilih platform kripto yang boleh dipercayai. Dengan PoR Ogos, OKX telah menjadi pertukaran kripto utama yang pertama untuk mengeluarkan sepuluh laporan PoR bulanan berturut-turut.

PoR OKX meliputi 22 aset digital yang kerap digunakan dan menunjukkan bahawa OKX telah mengekalkan nisbah rizab melebihi 100% selama sepuluh bulan berturut-turut merentasi semua aset tersebut. Selain BTC, ETH dan USDT, aset yang termasuk adalah: USDC, XRP, DOGE, SOL, OKB, APT, DASH, DOT, ELF, EOS, ETC, FIL, LINK, LTC, OKT, PEOPLE, TON, TRX dan UNI.

Nisbah rizab semasa OKX adalah seperti berikut:

  • BTC: 102%
  • ETH: 102%
  • USDT: 103%

Ketua Pegawai Komersial OKX Global Lennix Lai berkata: “Sepuluh gambaran PoR bulanan berturut-turut OKX telah bertepatan dengan peningkatan 38% dalam aset di bawah pengurusan pada OKX, menunjukkan bahawa tumpuan kami yang tinggi terhadap ketelusan telah mendapat sambutan pengguna. Kami bertanya kepada komuniti kami betapa pentingnya PoR dan ketelusan dari pertukaran kepada mereka, dan keputusannya seperti yang dijangkakan – pengguna terus menyeru laporan PoR bulanan dan ketelusan yang lebih besar. Di OKX kami mengambil maklum balas pengguna dan akan terus melabur dalam alat masa depan untuk keselamatan dan ketelusan bagi terus memperoleh kepercayaan pengguna.”

OKX telah melihat ratusan ribu pengguna melibatkan diri dengan PoR-nya, melawat halaman PoR-nya dan melihat audit-audit kendiri mereka sejak pertama melancarkan halaman PoR pada lewat 2022. Alat pengesahan sumber terbuka membolehkan pengguna mengesahkan sendiri kesolvenan OKX dan mengesahkan aset mereka disokong oleh rizab OKX sambil mengekalkan privasi mereka.

OKX telah menerbitkan lebih 210,000 alamat untuk program PoR-nya, dan akan terus membenarkan orang ramai melihat aliran asetnya.

Pengguna boleh melihat laporan PoR terkini, nisbah rizab, dan mengesahkan kesolvenan OKX di sini.

TAMAT

Mengenai OKX

OKX adalah pertukaran kripto dan syarikat Web3 inovatif yang terkemuka di peringkat global. Dipercayai oleh lebih daripada 50 juta pengguna global, OKX dikenali sebagai aplikasi perdagangan kripto yang paling pantas dan boleh dipercayai untuk pedagang di mana-mana.

Sebagai rakan kongsi utama juara Liga Perdana Inggeris Manchester City FC, McLaren Formula 1, Olympian Scotty James, dan pemandu F1 Daniel Ricciardo, OKX bertujuan untuk meningkatkan pengalaman peminat dengan peluang penglibatan baharu. OKX juga merupakan rakan kongsi utama Tribeca Festival sebagai sebahagian daripada inisiatif untuk membawa lebih banyak pencipta ke dalam web3.

Dompet OKX adalah tawaran terbaru platform untuk orang yang ingin menerokai dunia NFT dan metaverse sambil memperdagangkan token GameFi dan DeFi. OKX komited kepada ketelusan dan keselamatan dan menerbitkan Bukti Rizabnya setiap bulan.

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai OKX, muat turun apl kami atau lawati: okx.com

Penafian

Pengumuman ini disediakan hanya untuk tujuan maklumat. Ia tidak bertujuan untuk memberi sebarang nasihat pelaburan, cukai, atau undang-undang, mahupun harus dianggap sebagai tawaran untuk membeli, menjual, memegang atau menawarkan sebarang perkhidmatan yang berkaitan dengan aset digital. Aset digital, termasuk stablecoin, melibatkan risiko yang tinggi, boleh turun naik dengan ketara, dan boleh menjadi tidak bernilai. Anda harus mempertimbangkan dengan teliti sama ada perdagangan atau pegangan aset digital sesuai untuk anda berdasarkan keadaan kewangan dan toleransi risiko anda. OKX tidak memberi nasihat pelaburan atau aset. Anda bertanggungjawab sepenuhnya atas keputusan pelaburan anda, dan OKX tidak bertanggungjawab atas sebarang kerugian yang berpotensi. Prestasi masa lalu bukan petunjuk prestasi masa depan. Sila rujuk kepada profesional undang-undang/cukai/pelaburan anda untuk soalan mengenai keadaan khusus anda.

Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/08/455646ee-okx_logo_logo.jpg