Panggil Semua Robloxians! Main Event Memperkenalkan Petualangan Metaverse di Roblox

Main Event World ialah alam semesta seru baru di Roblox yang menghubungkan orang ke pengalaman bowling dan laser tag dalam Metaverse dan seterusnya dengan tawaran di pusat untuk permainan Percuma

COPPELL, Texas, 31 Ogos 2023Main Event, salah satu jenama hiburan keluarga paling pesat berkembang, memasuki Metaverse! Main Event, tempat perlindungan bagi keluarga untuk berkumpul bagi keseronokan keluarga yang penuh warna-warni melalui pelbagai pengalaman hiburan yang menyeronokkan, kini meluaskan sambungan tetamu dalam talian — memperkenalkan Main Event World — hab utama untuk pengalaman Main Event yang lengkap di Roblox!

Main Event World on Roblox

Main Event Perkenalkan Main Event World di Roblox

Bermula hari ini pada 5 petang (CST), para pengunjung dijemput untuk bersatu dan mengalami pengembaraan menarik yang melibatkan penyertaan penuh, dan beberapa aktiviti terbaik yang ditawarkan Main Event seperti bowling dan laser tag dalam ruang yang sama sekali baru. Dalam laser tag, bersedialah untuk aksi memekakkan jantung dengan pelbagai mod dan peta. Libatkan diri dalam pertempuran laser kelajuan tinggi orang-pertama bersama kawan-kawan, berusaha mencapai kemenangan mutlak. Bagi peminat bowling, lorong pemotongan tepi menawarkan pengalaman 10-bingkai penuh dan juga pengalaman beradrenalin 3-bingkai. Pengguna boleh mengubah suai pengalaman dengan membiarkan orang lain mempengaruhi tahap kesukaran lontaran. Sama ada dalam pelayan awam atau dengan kumpulan kegemaran anda, pengalaman bowling baru ini menjanjikan keseronokan dan persahabatan yang tiada henti untuk semua.

“Di Main Event, fokus kami adalah untuk mewujudkan kenangan yang tidak dapat dilupakan untuk keluarga. Golongan muda, kanak-kanak, keluarga dan kawan-kawan menggunakan Roblox setiap hari untuk menghayati pengalaman berkongsi, merangsang imaginasi dan meluangkan masa berkualiti. Kami mahu menemui mereka di mana mereka berada, dan membawa pengalaman Main Event ke rumah mereka,” kata Chris Morris, Ketua Pegawai Eksekutif Main Event. “Kami teruja untuk melangkah ke Metaverse, bertujuan untuk mewujudkan pengalaman berkesan, menggalakkan interaksi bermakna, dan membangkitkan saat-saat ikatan yang tidak terhingga dengan kawan-kawan, keluarga dan komuniti Roblox.”

Main Event telah bersekutu secara strategik dengan Super League (Nasdaq: SLGG), pemimpin global dalam menyediakan pengalaman melibatkan diri di seluruh dunia terbesar platform permainan Metaverse, untuk mewujudkan pengalaman maya yang menarik yang membawa tenaga Main Event ke kehidupan. Dengan mengintegrasikan kreativiti pemotongan tepi dan kepakaran mendalam Super League, kerjasama ini meningkatkan kebolehlihatan dan penglibatan pengguna Main Event, sambil juga menyediakan pengguna dengan pengalaman interaktif yang menjembatani dunia maya dan dunia nyata.

“Kami sangat gembira bahawa Main Event, pemimpin dalam hiburan keluarga, telah mengetuk Super League untuk bersama-sama mewujudkan garis hadapan baru di mana dunia fizikal dan maya bertembung,” kata Ann Hand, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Super League. “Keindahan Main Event World di Roblox adalah ia membawa sihir Main Event ke alam digital, sambil juga memikat generasi baru sepenuhnya untuk menerokai lokasi bata dan mortar Main Event. Melalui perkongsian kami, kami merintis model di mana pengalaman maya memacu lalu lintas kaki dunia nyata, meningkatkan kesedaran dan penglibatan – IRL dan di dunia digital. Ia adalah sinergi sebenar yang memanjangkan pengalaman Main Event melampaui lokasi fizikalnya, menawarkan peralihan lancar dari skrin ke permainan secara langsung. Kami percaya ini akan menetapkan piawaian baharu bagi bagaimana perniagaan boleh menjembatani ruang maya dan langsung untuk melibatkan komuniti mereka pada tahap yang lebih mendalam dan holistik.”

Pastikan anda mengamankan tempat anda! 5,000 pengguna pertama yang menerokai Main Event World baru di Roblox dan menyelesaikan satu set permainan, akan menerima kod eksklusif untuk Kad Keseronokan PERCUMA $5 untuk ditukar di pusat! Pengguna boleh membuka kod 6 digit sekali guna mereka untuk kegunaan di pusat. Cukup tunjukkan kod di Main Event tempatan anda dan nikmati hari yang penuh keseronokan dengan Kad Keseronokan percuma $5 untuk permainan. Dengan lebih daripada 85 permainan dan aktiviti di restoran untuk dimainkan bersama keluarga, Main Event World di Roblox hanyalah permulaan keseronokannya!

Untuk meningkatkan lagi perjalanan anda, Main Event memperkenalkan kedai pop-up unik yang menawarkan item eksklusif, membolehkan anda menyesuaikan avatar, mengumpul aksesori istimewa, dan banyak lagi. Daripada sinar bunyi ke pelempar kerikil, gelombang statik dan perangkap menyilaukan, anda boleh menyimpan tiket anda melalui kemenangan untuk memperoleh item baharu.

Jadi apa yang anda tunggu? Akses Main Event World di Roblox hari ini dan marilah bermain! Promosi sah sehingga 30 Oktober di semua lokasi Main Event, dan tidak boleh digabungkan dengan tawaran lain.

Untuk maklumat dan butiran lanjut mengenai Main Event World di Roblox, anda boleh melawat https://www.mainevent.com/experiences/main-event-world-on-roblox/.

Mengenai Main Event Entertainment:

Ditubuhkan pada tahun 1998 dan beribu pejabat di Coppell, Texas, Main Event Entertainment, Inc. mengendalikan 58 pusat di 18 negeri di seluruh negara, dan menawarkan bowling bertaraf dunia, laser tag, ratusan permainan, realiti maya dan restorannya Family Kitchen, menjadikannya tempat sempurna bagi keluarga untuk berhubung dan mewujudkan kenangan. Main Event dimiliki dan dikendalikan oleh Dave & Buster’s Entertainment, Inc., yang menawarkan pengalaman hiburan dan jamuan premier kepada tetamu kini melalui dua jenama yang berbeza: Dave & Buster’s dan Main Event. Dave & Buster’s mempunyai 154 kedai di 41 negeri, Puerto Rico, dan Kanada dan menawarkan tetamu peluang untuk “Makan Minum Bermain dan Tonton,” semuanya di satu lokasi. Setiap kedai menawarkan menu penuh hidangan pembuka selera dan utama, pilihan lengkap minuman beralkohol dan tanpa alkohol, dan pelbagai hiburan yang tertumpu pada bermain permainan dan menonton acara sukan langsung dan acara-acara TV yang lain. Untuk maklumat lanjut mengenai setiap jenama, lawati daveandbusters.com dan mainevent.com.