Pasaran biji flaks dijangka meningkat sebanyak USD 955.11 juta dari 2022 hingga 2027 | Peningkatan bilangan vegan dan vegetarian mendorong pertumbuhan pasaran – Technavio

NEW YORK, 30 Ogos 2023 – Saiz pasaran biji flaks dijangka meningkat sebanyak USD 955.11 juta dari 2022 hingga 2027, pada CAGR 11.75%, menurut kajian pasaran terkini oleh Technavio. Peningkatan bilangan vegan dan vegetarian secara ketara mendorong pertumbuhan pasaran biji flaks. Dengan peningkatan veganisme dan vegetarianisme, biji flaks boleh menjadi alternatif yang berdaya maju kepada daging dan tenusu. Selain itu, biji flaks lebih sihat berbanding mana-mana sumber daging dan tidak mengandungi kolesterol. Biji flaks bebas gluten, yang menjadikannya sangat popular dalam diet vegan dan vegetarian. Permintaan untuk makanan vegan berasaskan tumbuhan juga semakin meningkat, dan pelbagai variasi seperti makanan bawa pulang, pembungkusan individu, dan variasi rasa sedang muncul. Oleh itu, peningkatan bilangan vegan dan vegetarian merupakan faktor pendorong utama yang dijangka mendorong pertumbuhan pasaran pada tempoh ramalan. Carta & data jadual tentang saiz pasaran dan segmen untuk tempoh bersejarah lima (2017-2021) tahun telah diliputi dalam laporan ini. Muat turun Contoh Laporan


Technavio telah mengumumkan laporan penyelidikan pasaran terbarunya bertajuk Pasaran Biji Flaks Global 2023-2027

Technavio telah menganalisis secara mendalam 15 syarikat utama, termasuk AgMotion Inc., Archer Daniels Midland Co., Bioriginal Food and Science Corp., Bradley Caldwell Inc., BTL Herbs and Spices Pvt. Ltd., CanMar Foods Ltd., Eastmade Spices and Herbs Pvt. Ltd., Gingerly Naturals P. Ltd., Global Resource Direct LLC, Grain Millers Inc., Healthy Food Ingredients LLC, Howe Seeds, KRBL Ltd., Linwoods Health Foods, Merck KGaA, Mother Herbs P Ltd., Mr Fothergills Seeds Ltd., Pragati Agribiz Pvt. Ltd., Satva Industries, dan TA Foods Ltd.

Dapatkan gambaran holistik tentang pasaran biji flaks oleh pakar industri untuk menilai dan membangunkan strategi pertumbuhan. Muat turun Contoh

Manfaat Utama untuk Pemain Industri & Pemegang Kepentingan –

 • Laporan ini menawarkan maklumat tentang kritikaliti input syarikat termasuk R&D, CAPEX, dan teknologi.
 • Ia juga menyediakan analisis terperinci tentang landskap persaingan pasaran syarikat dan tawaran produk syarikat.
 • Laporan ini juga menyediakan analisis kualitatif dan kuantitatif syarikat untuk membantu pelanggan memahami persekitaran perniagaan yang lebih luas serta kekuatan dan kelemahan utama pemain pasaran. Data secara kualitatif dianalisis untuk mengkategorikan syarikat sebagai murni mainan, berfokus kategori, berfokus industri, dan pelbagai; ia secara kuantitatif dianalisis untuk mengkategorikan syarikat sebagai dominan, terkemuka, kuat, ragu-ragu, dan lemah.

Kembangkan operasi pada masa depan – Untuk mendapatkan butiran yang diperlukan, minta laporan khas.

Pasaran Biji Flaks – Penilaian Segmentasi

Pasaran dibahagikan mengikut aplikasi (makanan dan minuman, makanan haiwan, dan lain-lain), produk (biji flaks tanah dan biji flaks penuh), dan geografi (APAC, Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, dan Timur Tengah dan Afrika).

 • Pertumbuhan pangsa pasaran oleh segmen makanan dan minuman akan ketara semasa tempoh ramalan.

Untuk mendapatkan pandangan terperinci tentang inklusi dan eksklusi, beli laporan

Pasaran Biji Flaks – Dinamik Pasaran

Tren Terkemuka – Peningkatan populariti supermakanan merupakan tren utama yang membentuk pertumbuhan pasaran biji flaks.

Cabaran Penting – Harga biji flaks yang tidak menentu dan pemanggilan balik produk merupakan cabaran penting yang mempengaruhi pertumbuhan pasaran.

Apakah data utama yang diliputi dalam Laporan Pasaran Biji Flaks ini?

 • CAGR pasaran semasa tempoh ramalan
 • Maklumat terperinci tentang faktor yang akan mendorong pertumbuhan pasaran biji flaks antara 2023 dan 2027
 • Anggaran tepat saiz pasaran biji flaks dan sumbangannya kepada pasaran tumpuan pada ibu pasaran
 • Ramalan tepat tentang tren akan datang dan perubahan tingkah laku pengguna
 • Pertumbuhan pasaran biji flaks di seluruh APAC, Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, dan Timur Tengah dan Afrika
 • Analisis menyeluruh tentang landskap persaingan pasaran
 • Maklumat terperinci tentang syarikat-syarikat
 • Analisis komprehensif faktor yang akan mencabar pertumbuhan syarikat pasaran biji flaks

Daftar untuk percubaan hari ini dan dapatkan akses segera kepada 17,000+ laporan penyelidikan pasaran.
Platform LANGGANAN Technavio

Laporan Berkaitan:

Saiz pasaran benih dianggarkan tumbuh pada CAGR 6.73% antara 2022 dan 2027. Saiz pasaran diramalkan meningkat sebanyak USD 27,603.76 juta. Selain itu, laporan pasaran benih ini secara meluas meliputi segmentasi pasaran mengikut produk (benih konvensional dan benih GM), jenis (benih bijian dan benih minyak, benih buah-buahan dan sayur-sayuran, dan lain-lain), dan geografi (APAC, Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, dan Timur Tengah dan Afrika). Peningkatan permintaan untuk bahan api bio secara ketara mendorong pertumbuhan pasaran semasa tempoh ramalan.