Pasaran pembinaan di Turki dijangka meningkat sebanyak USD 51.64 bilion | Permintaan bertambah untuk hartanah Turki mendorong pasaran – Technavio

NEW YORK, 25 Ogos 2023 — Saiz pasaran pembinaan Turki dijangka meningkat sebanyak USD 51.64 bilion dari 2021 hingga 2026. Pasaran dianggarkan berkembang pada CAGR 5.08%, menurut kajian pasaran terkini oleh Technavio. Pertumbuhan pasaran akan didorong oleh permintaan hartanah Turki yang meningkat. Muat turun Contoh Laporan


Technavio telah mengumumkan laporan penyelidikan pasaran terkini bertajuk Pasaran Pembinaan di Turki

Technavio secara meluas menganalisis 15 syarikat utama termasuk Akdeniz Construction and Education, Alarko Holdings AS, Aydiner Construction Co. Inc., Beytturk, Dere Construction, ENKA insaat ve Sanayi AS, Feka, Ronesans Holding AS, TAV Tepe Akfen Investment Construction, dan Tekfen Construction.

Dapatkan gambaran holistik pasaran pembinaan Turki daripada pakar industri untuk menilai dan membangunkan strategi pertumbuhan. Muat turun Contoh

Manfaat Utama untuk Pemain Industri & Pemegang Kepentingan –

  • Laporan ini menawarkan maklumat mengenai kritikaliti input vendor, termasuk R&D, CAPEX, dan teknologi.
  • Ia juga menyediakan analisis terperinci tentang landskap persaingan pasaran dan tawaran produk vendor.
  • Laporan ini juga menyediakan analisis kualitatif dan kuantitatif vendor untuk membantu pelanggan memahami persekitaran perniagaan yang lebih luas serta kekuatan dan kelemahan pemain pasaran utama. Data dianalisis secara kualitatif untuk mengkategorikan vendor sebagai tulen, berfokus kategori, berfokus industri, dan pelbagai; ia dianalisis secara kuantitatif untuk mengkategorikan vendor sebagai dominan, terkemuka, kuat, ragu-ragu, dan lemah.

Kembangkan operasi pada masa depan – Untuk mendapatkan butiran yang diperlukan, minta laporan khas.

Pasaran Pembinaan Turki – Penilaian Segmentasi

Laporan penyelidikan pasaran pembinaan di Turki secara meluas merangkumi segmentasi pasaran pembinaan di Turki mengikut pengguna akhir (kediaman, infrastruktur, dan komersial) dan sektor (swasta dan awam).

Pertumbuhan saham oleh segmen kediaman adalah signifikan semasa tempoh ramalan. Faktor-faktor seperti peningkatan pembangunan perumahan kediaman dan peningkatan pelaburan oleh pelabur asing dalam pembangunan infrastruktur akan menyumbang dengan ketara kepada pertumbuhan segmen ini. Oleh itu pembangunan sedemikian akan memberi kesan positif kepada pasaran. Oleh yang demikian, faktor-faktor seperti itu dijangka mendorong pertumbuhan segmen ini yang seterusnya akan memacu pertumbuhan pasaran semasa tempoh ramalan.

Untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai inklusi dan eksklusi, beli laporan

Pasaran Pembinaan Turki – Dinamik Pasaran

Pemacu Utama

Permintaan hartanah Turki yang meningkat mendorong pertumbuhan pasaran semasa tempoh ramalan. Faktor-faktor seperti peningkatan kumpulan berpendapatan sederhana dan akses yang meningkat kepada pembiayaan gadaian telah meningkatkan pembelian rumah oleh pembeli rumah kediaman. Selain itu, kempen promosi dan pemasaran yang sedang berjalan oleh bank dan pengurangan faedah pinjaman rumah sedang memacu jualan pangsapuri kediaman. Sebagai contoh, pembeli asing membeli 107,000 hartanah kediaman AS bernilai USD 54.4 bilion dari April 2020 hingga Mac 2021, menurun 31% dan 27%, masing-masing, berbanding tahun sebelumnya dan jumlah terendah sejak 2011. Selain itu, faktor-faktor seperti peningkatan dalam pengangkutan, telekomunikasi, pelancongan, dan kuasa infrastruktur di negara itu akan mendorong pertumbuhan pasaran semasa tempoh ramalan.

Kecenderungan Penting- Fokus yang semakin meningkat pada bangunan tahan gempa bumi mempengaruhi pertumbuhan pasaran semasa tempoh ramalan.

Cabaran Utama- Peningkatan kos bahan binaan adalah cabaran utama yang menghalang pertumbuhan pasaran semasa tempoh ramalan.

Apakah data utama yang diliputi dalam laporan Pasaran Pembinaan di Turki ini?

  • CAGR pasaran semasa tempoh ramalan
  • Maklumat terperinci tentang faktor-faktor yang akan mendorong pertumbuhan pasaran pembinaan Turki antara 2022 dan 2026
  • Anggaran tepat saiz pasaran pembinaan Turki dan sumbangannya kepada pasaran dengan fokus pada pasaran induk
  • Ramalan tepat tentang tren dan perubahan tingkah laku pengguna yang akan datang
  • Pertumbuhan pasaran pembinaan di seluruh Turki
  • Analisis menyeluruh tentang landskap persaingan pasaran dan maklumat terperinci tentang vendor
  • Analisis komprehensif tentang faktor-faktor yang akan mencabar pertumbuhan pemain pasaran pembinaan Turki.

Peroleh akses segera kepada 17,000+ laporan penyelidikan pasaran.
Platform LANGGANAN Technavio

Laporan Berkaitan:

Saiz pasaran penyelesaian kejuruteraan seni bina dan pembinaan (AECS) dianggarkan berkembang pada CAGR 12.4% antara 2022 dan 2027. Saiz pasaran diramalkan meningkat sebanyak USD 7,612.71 juta. Laporan ini secara meluas merangkumi segmentasi pasaran mengikut produk (perisian dan perkhidmatan), penggunaan (premis dan berasaskan awan), dan geografi (Amerika Utara, Eropah, APAC, Amerika Selatan, dan Timur Tengah dan Afrika). Pengurangan masa reka bentuk dalam industri pembinaan mendorong pertumbuhan pasaran.

Saiz pasaran peralatan pemprosesan mineral