Pasaran Penggantian Tulang Dijangka Berkembang Sebanyak USD 5.611 Bilion Dari 2022 Hingga 2027 | Amerika Utara Menyumbang 38% Pertumbuhan Pasaran – Technavio

NEW YORK, 1 Sept. 2023 — Saiz pasaran penggantian tulang dijangka berkembang sebanyak USD 5.611 bilion dari 2022 hingga 2027, mencatatkan CAGR sebanyak 6.88% menurut laporan penyelidikan pasaran Technavio terkini. Amerika Utara dijangka mengalami pertumbuhan yang menguntungkan sepanjang tempoh ramalan. Amerika Utara dianggarkan menyumbang 38% daripada pasaran global sepanjang tempoh ramalan. Para penganalisis Technavio telah menerangkan dengan terperinci tren serantau dan pemacu yang akan membentuk pasaran sepanjang tempoh ramalan. Pertumbuhan kukuh pasaran penggantian tulang global di Amerika Utara terutamanya disebabkan beberapa faktor utama. Ini termasuk penggunaan meluas implan lutut maju, peningkatan infrastruktur penjagaan kesihatan, prevalens yang meningkat bagi penyakit lutut dan pinggul serta faktor risiko yang berkaitan, dan peningkatan bilangan pembedahan penggantian lutut dan pinggul di rantau ini. Faktor-faktor ini secara kolektif menyumbang kepada pengembangan ketara pasaran penggantian tulang di Amerika Utara. Untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai bahagian pasaran pelbagai rantau- Muat turun sampel laporan dalam MINIT


Technavio telah mengumumkan laporan penyelidikan pasaran terbarunya bertajuk Pasaran Penggantian Tulang Global 2023-2027

Pasaran Penggantian Tulang: Peningkatan insiden patah tulang berkaitan sukan

Peningkatan insiden patah tulang berkaitan sukan secara ketara mendorong pertumbuhan pasaran. Pasaran penggantian tulang didorong oleh satu faktor utama, iaitu peningkatan patah tulang berkaitan sukan dalam kalangan individu, termasuk kanak-kanak dan atlet. Trend semakin meningkat untuk mengkhusus dalam sukan sejak usia muda telah menimbulkan kepercayaan dalam kalangan ibu bapa bahawa memberi tumpuan kepada satu sukan sejak kecil boleh meningkatkan kemahiran dan prestasi anak-anak mereka. Akibatnya, ini telah menyebabkan peningkatan kecederaan sukan dalam kalangan kanak-kanak yang menyertai pelbagai sukan seperti bola sepak, besbol, bola sepak, bola keranjang, dan softbol. Sebahagian besar kecederaan ini melibatkan patah tulang dan retakan tekanan, sekali gus menyumbang dengan ketara kepada permintaan untuk pembedahan penggantian tulang. Trend ini dijangka menggalakkan pertumbuhan pasaran penggantian tulang global sepanjang tempoh ramalan.

Pasaran Penggantian Tulang: Bilangan pelancaran dan kelulusan produk baharu semakin meningkat

Bilangan pelancaran dan kelulusan produk baharu yang semakin meningkat merupakan satu trend pasaran yang muncul. Syarikat yang beroperasi dalam pasaran penggantian tulang global semakin memilih strategi pertumbuhan organik, termasuk memperkenalkan produk baharu dan mendapatkan kelulusan kawal selia, untuk memperluaskan kehadiran global mereka. Trend ini telah membawa kepada peningkatan ketara dalam aktiviti penyelidikan dan pembangunan (R&D), sekali gus menyebabkan kadar inovasi produk yang lebih tinggi. Satu contoh ialah Zimmer Biomet Holdings Inc., yang mengumumkan pada November 2022 bahawa Persona OsseoTi Keel Tibia mereka telah mendapat kelulusan daripada FDA AS untuk penggantian lutut tanpa simen. Ini menggariskan keperluan berterusan bagi vendor ini untuk sentiasa menginovasi tawaran produk mereka bagi kekal kompetitif dalam pasaran. Oleh itu, dinamik ini dijangka menjadi pemacu utama pertumbuhan dalam pasaran penggantian tulang global sepanjang tempoh ramalan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pemacu, trend dan cabaran – Muat turun sampel sekarang!

Beberapa Pemain Utama Pasaran Penggantian Tulang:

Pasaran penggantian tulang terpecah dan para vendor menggunakan strategi pertumbuhan organik dan tidak organik untuk bersaing dalam pasaran.

AK Medical Holding Ltd., Arthrex Inc., B.Braun SE, Baumer, Baxter International Inc., Beijing Chunlizhengda Medical Instruments Co. Ltd., Conformis Inc., DJO Global Inc., Exactech Inc., Globus Medical Inc., Heraeus Holding GmbH, KYOCERA Corp., Medtronic Plc, Nuvasive Inc., Olympus Corp., Smith and Nephew plc, Stryker Corp., United Orthopedic Corp., Zimmer Biomet Holdings Inc., dan Johnson and Johnson Services Inc.

Beli laporan ini!

Pasaran Penggantian Tulang: Analisis Segmentasi

Laporan penyelidikan pasaran ini membahagikan pasaran penggantian tulang mengikut produk (Lutut, Pinggul, dan Anggota), bahan (Alograft, Autograft, Bahan sintetik, dan BMP), dan geografi (Amerika Utara, Eropah, Asia, dan Rest of World (ROW)).

  • Segmen lutut dijangka mengalami pertumbuhan yang ketara sepanjang tempoh ramalan. Pertumbuhan luar biasa segmen penggantian lutut dalam pasaran penggantian tulang global boleh dikaitkan dengan prevalens gangguan berkaitan lutut yang semakin meningkat seperti osteoartritis dan artritis reumatoid. Intervensi pembedahan ini memainkan peranan penting dalam menawarkan penyelesaian jangka panjang kepada individu yang bergelut dengan kesakitan sendi lutut teruk, mobiliti terhad, dan keradangan. Antara prosedur penggantian lutut yang paling biasa ialah Penggantian Lutut Total (TKR), yang melibatkan penggantian ketiga-tiga kompartemen sendi lutut: tulang paha (femur), bahagian atas tulang kering (tibia), dan bahagian bawah kepingan lutut (patella) dengan implan sendi. Memandangkan permintaan tinggi untuk implan pembedahan TKR, banyak pengeluar melabur dengan ketara dalam penyelidikan dan pembangunan penyelesaian ini. Oleh itu, faktor-faktor ini bersedia untuk merancakkan perkembangan segmen ini, sekali gus mendorong pertumbuhan keseluruhan pasaran penggantian tulang sepanjang tempoh ramalan.

Untuk mendapatkan maklumat tambahan mengenai sumbangan pasaran setiap segmen – Dapatkan Sampel Eksklusif

Dapatkan akses serta-merta kepada 17,000+ laporan penyelidikan pasaran.

Platform LANGGANAN Technavio

Laporan Berkaitan:

Laporan Pasaran Penggantian Tulang – Analisis Industri menyediakan analisis mendalam mengenai faktor pemacu dan kecenderungan yang dijangka memacu pertumbuhan pasaran sepanjang tempoh ramalan. Laporan ini juga menyediakan analisis mendalam mengenai cabaran, segmen peluang pertumbuhan, serta implikasi dari COVID-19 pada berbagai segmen pasaran.