Pelabur Utama Cuentas Tunjuk Keyakinan Dengan Menukar Waran Melebihi AS$2 Juta

18 8 Cuentas Lead Investors Show Confidence By Converting Warrants for Over $2 Million

Syarikat Merancang untuk Menggunakan Modal Meningkat untuk Memperluaskan Bahagian Perniagaan Kewangan dan Mobiliti Cuentas.

MIAMI BEACH, Fla., 31 Ogos 2023 – Cuentas, Inc. (NASDAQ:CUEN) (NASDAQ:CUENW) (“Cuentas”), Syarikat yang sedang mewujudkan ekosistem kewangan alternatif untuk segmen penduduk yang kurang berbank dan tidak berkhidmat yang tidak mempunyai akses kepada alternatif kewangan dan gaya hidup tradisional, mengumumkan kejayaan mengumpul modal melebihi $2 Juta daripada pelabur untuk membolehkan rancangan masa depan untuk meningkatkan pendapatan dan keuntungan Cuentas Inc.

Pengurusan Cuentas berdedikasi untuk bekerja ke arah kejayaan Cuentas dan dengan peningkatan modal ini telah menyediakan kecairan kewangan untuk membolehkan kemajuan beberapa projek. Cuentas telah melabur sumber tambahan ke dalam platform Kewangan dan Mobiliti dan dengan ketersediaan dana tambahan menjangkakan akan mencapai tonggak penting dalam beberapa bulan akan datang.

Cuentas menjangkakan untuk mengumumkan kemajuan menarik kepada Aplikasi Wang Cuentas yang baru dan pakej penyelesaian kewangan pada masa hadapan yang terdekat, dan sedang berbincang untuk membolehkan keupayaan pinjaman.

“Cuentas berjaya menutup hartanah Brooksville berhampiran Tampa, FL dengan $5.1 Juta dengan kawalan majoriti,” kata CEO dan Pengasas Bersama Cuentas, Arik Maimon. “Pengurusan akan terus memberi tumpuan untuk menjadikan ketiga-tiga bahagian Cuentas berada di landasan yang selamat untuk kejayaan. Saya percaya bahawa Cuentas adalah kumpulan unik di dunia untuk menyediakan perkhidmatan penting dengan inklusi kewangan, perkhidmatan mudah alih dan pangsapuri sewa sebagai penyelesaian untuk penduduk yang kurang berkhidmat,” tambah Maimon.

“Kami sangat menghargai para pelabur kami yang telah menunjukkan sokongan dan dedikasi berterusan mereka terhadap kejayaan Cuentas,” kata Presiden dan Pengasas Bersama Cuentas, Michael De Prado. “Pelaburan ini melebihi $2 Juta secara khusus telah dikumpulkan untuk memperluaskan bahagian Kewangan dan Mobiliti Cuentas Inc.”, tambah De Prado.

Mengenai Cuentas Inc

Cuentas, Inc. (NASDAQ: CUEN & CUENW) sedang mewujudkan ekosistem kewangan alternatif untuk populasi yang semakin meningkat yang tidak mempunyai akses kepada alternatif kewangan tradisional. Teknologi hak milik Syarikat membantu mengintegrasikan FinTech (Teknologi Kewangan), e-kewangan dan perkhidmatan e-dagang ke dalam penyelesaian yang menyampaikan perkhidmatan kewangan digital generasi seterusnya kepada penduduk yang kurang berbank dan tidak berkhidmat di seluruh Amerika dan akhirnya, dunia. Platform Cuentas mengintegrasikan Cuentas Mobile, penyelesaian Telekomunikasi Syarikat, dengan CUENTAS Money, tawaran perkhidmatan kewangan terasnya untuk membantu keseluruhan komuniti memasuki pasaran kewangan moden. Pada Q1 2023 Cuentas melancarkan Cuentas Casa, penyelesaian pembangunan komuniti perumahan alternatif berdasarkan sistem pembinaan mampan yang direvolusikan dan dipatenkan. Pengurusan percaya menambah teknologi pembinaan ini kepada tawarannya menjembatani ‘jurang keperluan’, menyediakan gabungan penyelesaian kewangan dan gaya hidup yang pertama seumpamanya kepada golongan kurang berbank dan tidak berkhidmat, meletakkan Syarikat dalam kedudukan unik untuk memanfaatkan apa yang telah disebut sebagai peluang sejuta dolar.

(LINK: Artikel Nasdaq)
https://cuentas.com

Mengenai CUENTAS Mobile

CUENTAS Mobile adalah langkah pertama kami dalam rancangan kami untuk membawa penyelesaian telekomunikasi yang semakin berkuasa dan hemat kos kepada mereka yang tidak dapat memperoleh atau mampu membelinya. Dengan pilihan pelan dan perkhidmatan yang semakin meningkat, disampaikan pada rangkaian 5G dan 4G LTE terbesar negara, Cuentas Mobile meletakkan kuasa rangkaian di tapak tangan anda.

(LINK: Forbes Mexico)
https://cuentasmobile.com/

Mengenai CUENTAS Casa

Pendekatan unik CUENTAS CASA terhadap pembangunan hartanah menggabungkan teknologi pembinaan mampan terkini dengan sistem pengurusan hartanah pintar dengan matlamat membangunkan komuniti kediaman lengkap dalam pecahan masa dan pecahan kos pembangunan tradisional. Dengan memperoleh lokasi secara selektif berhampiran kawasan metropolitan dan segera bekerja dengan rakan kongsi kami untuk berpindah ke fasa pembinaan, CUENTAS dapat menyalurkan penjimatan dalam pembinaan dan penyelenggaraan secara langsung kepada penduduk. Pengurusan telah melihat harga sewa dikurangkan sehingga 30% berbanding komuniti kediaman tradisional.

(LINK Forbes Colombia)

Mengenai CUENTAS SDI

Cuentas SDI, LLC. adalah syarikat yang memiliki platform Black011.com dan rangkaian yang melayani lebih 31,000 kedai runcit (“Bodegas”) di sekitar New York dan New Jersey. Syarikat diurus dan dikawal oleh The OLB Group, Inc. Cuentas Inc., adalah pemegang saham dalam Cuentas SDI, LLC. Black011.com adalah rangkaian yang akan menyampaikan pelbagai perkhidmatan kepada pelanggan rangkaian, termasuk insentif digital, promosi, kad hadiah, diskaun, perkhidmatan tambah nilai, penyelesaian pemindahan wang dan produk fizikal dan penyelesaian digital lain melalui rangkaian rakan kongsi kewangan.

https://www.black011.com/

Kenyataan Prospektif

Siaran akhbar ini mengandungi “kenyataan prospektif”, seperti yang ditakrifkan dalam seksyen 27a Akta Sekuriti Amerika Syarikat 1933, seperti yang dipinda, dan seksyen 21e Akta Bursa Sekuriti Amerika Syarikat 1934, seperti yang dipinda. Kenyataan dalam siaran akhbar ini, yang bukan sejarah semata-mata, adalah kenyataan prospektif dan termasuk sebarang kenyataan mengenai kepercayaan, rancangan, jangkaan, atau niat mengenai masa depan.

Maklumat Hubungan:
Hubungan Pelabur
Cuentas, Inc.
800-611-3622
info@cuentas.com

SUMBER Cuentas, Inc.

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli keluarga terdekat atau isi rumah penulis, tidak memiliki sebarang sekuriti syarikat-syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan bagi pihak dan ditaja oleh, Cuentas Inc. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka akan menerima daripada Agensi Pemasaran Digital Rekod Cuentas Inc. (Native Ads Inc.) empat puluh tiga ribu lapan ratus lapan puluh lapan USD selama 24 hari (17 hari perniagaan).

3) Kenyataan dan pendapat