Pengecas EV Siri DS dan DD ZEROVA Lulus Ujian Ketat Sijil Eichrecht

BERLIN, 30 Ogos 2023 – ZEROVA Technologies, pengeluar pengecas kenderaan elektrik terkemuka, hari ini mengumumkan pengecas EV siri DS dan DD kini mematuhi pensijilan Eichrecht Jerman. Bermula 1 Ogos, pensijilan ini memastikan bahawa siri DS dan DD memenuhi keperluan ketat negara Eropah itu untuk ketelusan dan keselamatan untuk pengguna akhir dan untuk penentukuran tenaga – piawaian yang sedang diguna pakai dengan pesat dalam industri EV di seluruh dunia.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai siri DS dan DD atau pensijilan Eichrecht, sila hubungi: sales@zerova.eu

▲Pengecas siri DS dan DD ZEROVA mendapat pensijilan Eichrecht Jerman yang ketat

Baru-baru ini diguna pakai sebagai keperluan untuk pengeluar menjual pengecas komersial di Jerman, pensijilan Eichrecht ditubuhkan di bawah Akta Berat dan Ukuran Jerman, yang menetapkan keperluan untuk semua peranti pengukuran seperti pam petrol dan meter elektrik. Pensijilan siri DS dan DD menunjukkan bahawa mereka mempunyai meter tenaga yang disahkan yang dengan betul mengukur tenaga kWh yang digunakan dan secara fizikal memaparkan nilai ini kepada pengguna.

Ia juga menegaskan bahawa setiap Siri mematuhi piawaian yang ketat untuk perlindungan data pengguna akhir, termasuk menyulitkan maklumat sebelum menghantarnya ke peranti atau sistem pengguna akhir.

▲ZEROVA telah memperoleh pelbagai pensijilan keselamatan EV di peringkat global

Siri DS adalah pengecas DC serba guna yang dilengkapi untuk memenuhi pelbagai keperluan pengecasan. Pilihan kuasa termasuk 60, 90, 120, 150 dan 180 kW dan ia menyokong piawaian pengecasan pelbagai CCS, CHAdeMO, dan GB/T, malah membolehkan dua pengguna akhir mengecas kenderaan mereka serentak. Untuk pengalaman pengguna yang mesra, ia dilengkapi dengan skrin LCD 7 inci, dan, selain paparan dan modul RFID ini, eksterior menawarkan pensijilan IK10 / NEMA 3R dan IP55.

Untuk kuasa dan ketahanan tahap seterusnya, Siri DD menawarkan pilihan kuasa pengecasan DC dari 180 hingga sehingga 360 kW. Dibina untuk persekitaran luar, ia direka untuk bertahan pelbagai keadaan. Naik taraf adalah tersedia untuk membenarkan sehingga empat port pengecasan DC, menjadikannya mampu mengecas serentak pada sehingga 360 kW. Selain itu, penyambung disejukkan cecair dan boleh mengendalikan sehingga 500A, memastikan ketahanan untuk mengekalkan kecekapan dan kuasa maksimum.

Untuk memastikan bahawa penyelesaian pengecasannya disesuaikan dengan keperluan pelanggan, ZEROVA mempunyai kehadiran global untuk bekerjasama rapat dengan pelanggannya.

Perihal ZEROVA Technologies

ZEROVA Technologies Co., Ltd., anak syarikat Phihong Technology Co., Ltd., komited untuk menyediakan penyelesaian pengecasan kenderaan elektrik bersepadu untuk pasaran global. Dengan puluhan tahun pengalaman ODM/OEM yang kaya, pengetahuan industri, keupayaan teknikal, dan kualiti pembuatan yang terbukti, jenama itu merekabentuk produk dan perkhidmatan pelbagai, sangat disesuaikan yang sesuai untuk pelanggan antarabangsa dari industri yang berbeza. Dengan pejabat di Eropah, Amerika Syarikat, dan Asia, ZEROVA mempunyai kehadiran global, dan lebih daripada 60,000 tapak pengecasan di seluruh dunia menggunakan penyelesaian pengecasan ZEROVA.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari: https://www.zerovatech.com/.

Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/08/26a7c1bb-zerova_s_ds_dd_series_secured_stringent_german_eichrecht_certification.jpg
Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/08/b3b18f8b-zerova_obtained_numerous_ev_safety_certifications_globally.jpg