Pengumuman Media – CEO BMO Darryl White Akan Berucap Di Persidangan Kewangan Scotiabank

TORONTO, 30 Ogos 2023 /CNW/ – Darryl White, Ketua Pegawai Eksekutif, Kumpulan Kewangan BMO (TSX:BMO) (NYSE:BMO), akan mengambil bahagian dalam Scotiabank Financials Summit pada 6 September 2023 pada 11:00am ET.

Persembahan Encik White akan disiarkan secara langsung melalui webcast di https://www.bmo.com/main/about-bmo/investor-relations/presentations-events. Versi arkib webcast tersebut akan tersedia di lokasi yang sama.

Mengenai Kumpulan Kewangan BMO

Kumpulan Kewangan BMO merupakan bank kelapan terbesar di Amerika Utara dari segi aset, dengan jumlah aset $1.25 trilion setakat 31 Julai 2023. Melayan pelanggan selama 200 tahun dan masih berterusan, BMO ialah pasukan pekerja yang pelbagai dan sangat komited untuk menyediakan pelbagai perkhidmatan perbankan peribadi dan komersial, pengurusan kekayaan, pasaran global dan perbankan pelaburan kepada lebih daripada 13 juta pelanggan di seluruh Kanada, Amerika Syarikat, dan pasaran terpilih di peringkat global. Didorong oleh satu tujuan tunggal untuk Berani Membesarkan Yang Baik dalam perniagaan dan kehidupan, BMO komited untuk mendorong perubahan positif di dunia, dan membuat kemajuan untuk ekonomi yang makmur, masa depan yang mampan dan masyarakat inklusif.

Laman web: www.bmo.com Twitter: @BMOmedia

SUMBER BMO Financial Group